Adıyamanlı Eskrimciler, Kahramanmaraş'ta Kılıçlarını Çekecek - Son Dakika
Yerel

Adıyamanlı Eskrimciler, Kahramanmaraş'ta Kılıçlarını Çekecek

Adıyamanlı Eskrimciler, Kahramanmaraş\'ta Kılıçlarını Çekecek

Adıyamanlı sporcular da, Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanlığı tarafından 02-03 Aralık 2016 tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta yapılacak olan Yıldızlar Flöre Bay Bayan Türkiye Şampiyonasına katılacak.

29.11.2016 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyamanlı sporcular da, Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanlığı tarafından 02-03 Aralık 2016 tarihleri arasında Kahramanmaraş'ta yapılacak olan Yıldızlar Flöre Bay Bayan Türkiye Şampiyonasına katılacak.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, eskrim sporunda önemli organizasyonlara imza atarak, başarılı sporcular yetiştirdiklerini söyledi. Müdür Bağcı, "Adıyaman, bölgenin en iyi eskrim sporcularının yetiştiği bir kent oldu. Yeni olmasına rağmen gençler arasında büyük bir ilgi gören eskrim sporunda çok başarılı sporcularımız var. 02-03 Aralık 2016 tarihleri arasında Kahramanmaraş'ta yapılacak olan Yıldızlar Flöre Bay Bayan Türkiye Şampiyonasına da ilimizden 20 sporcu 1 idareci 1 antrenör ile müsabakalara katılacağız. Ben kılıç ustası sporcularımıza ve antrenörlerimize başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

(CK-SD-Y) - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyamanlı Eskrimciler, Kahramanmaraş'ta Kılıçlarını Çekecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement