Adıyamanlı Eskrimciler Uluslar Arası Şampiyonalara Katılacak - Son Dakika
Yerel

Adıyamanlı Eskrimciler Uluslar Arası Şampiyonalara Katılacak

Adıyamanlı Eskrimciler Uluslar Arası Şampiyonalara Katılacak

Türk vatandaşlığına geçerek Türkiye ve Adıyaman’ı eskrim sporunda temsil edecek olan Dünyaca ünlü kılıç ustası İtalyan Martino Minuto ile birlikte Adıyamanlı kılıç ustalarından Fatih Güneş ve Barış Güler Uluslar arası Eskrim şampiyonalarında Türkiye’yi temsil edecek.

09.04.2015 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk vatandaşlığına geçerek Türkiye ve Adıyaman'ı eskrim sporunda temsil edecek olan Dünyaca ünlü kılıç ustası İtalyan Martino Minuto ile birlikte Adıyamanlı kılıç ustalarından Fatih Güneş ve Barış Güler Uluslar arası Eskrim şampiyonalarında Türkiye'yi temsil edecek.

Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanlığının 2015 yılı faaliyet programında yer alan " U23 Avrupa Şampiyonası" 22 - 26 Nisan 2015 tarihleri arasında İtalya'nın Viccnza'da, Olimpiyat Kalifikasyon Müsabakaları olan Dünya Kupası 1 - 3 Mayıs 2015 tarihleri arasında Rusya'nın St.Petersbourg'da Satalite Turnuvası 9 Mayıs 2015 tarihinde Danimarka'nın Kopcnhang'da Grand Rpix Turnuvası ise 15 - 17 Mayıs 2015 tarihleri arasında Çin Şangay'da yapılacak.

Adıyamanlı eskrimcilerin şampiyonalara katılmak için hazırlıklara başladığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, "Söz konusu müsabakalar öncesi Olimpik Milli Takım Flöre Hazırlık Kampı 12 - 18 Mayıs 2015 tarihleri arasında İtalya'nın Milan- Monza kentinde yapılacak olan Kampa sporcularımızdan Martino Mınuto, Fatih Güneş ve Barış Güler katılacaktır. Ülkemiz ve ilimiz için büyük başarılara imza atacaklarına sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum. Adıyaman bundan sonra bir çok uluslar arası müsabakada adından sıkça söz ettirmeyi başaracak ve bizlere şampiyonluk ve madalya mutluluğunu yaşatacaktır. Ben sporcularımıza ve antrenörlerimize başarılar bol şans diliyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyamanlı Eskrimciler Uluslar Arası Şampiyonalara Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement