ADÜ Hastane Yönetimi Ankara'da Görüşmelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

ADÜ Hastane Yönetimi Ankara'da Görüşmelerde Bulundu

ADÜ Hastane Yönetimi Ankara\'da Görüşmelerde Bulundu

ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Oğurlu başkanlığındaki heyet, Ankara'da bir takım üst düzey temaslarda bulundu.

07.02.2014 10:14  Güncelleme: 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adanan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Oğurlu başkanlığındaki heyet Ankara'da bir takım üst düzey temaslarda bulundu.

Adanan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Oğurlu ve Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Bakiye Uğur 29 Ocak- 01 Şubat 2014 tarihleri arasında Ankara'da Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Aydın Milletvekilleri Ali Gültekin Kılıç, Semiha Öğüş ve Mehmet Erdem, Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürü İ.İlhan Hatipoğlu, Maliye Bakanlığı Döner Sermaye Dairesi Başkanı İsmail Hakkı Yazıcı, YÖK Personel Dairesi Başkanı Recep Sarıipek, YÖK Hukuk Müşaviri Nermin Bilecen Turhan, Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. M. Ertuğrul Eğin ile Kalkınma Bakanlığı Sağlık ve Sosyal Güvenlik Dairesi Başkanı Fatih Türkmen ile görüşmelerde bulundu.

Görüşmelerde ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin mevcut durumu, mali konular ve personel konularında istek ve önerilerde bulunularak, diğer konularda görüş alındı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ADÜ Hastane Yönetimi Ankara'da Görüşmelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement