Afyonkarahisar'da Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar'da Bayramlaşma

Afyonkarahisar\'da Bayramlaşma

Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen törende protokol üyeleri bayramlaştı

15.10.2013 22:43

Afyonkarahisar'da, protokol üyeleri bayramlaştı.

Taş Medrese'de gerçekleştirilen törene, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Afyonkarahisar Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Gökhan İsmet Gülmez, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, daire müdürleri, muhtarlar, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Balkanlıoğlu, törende yaptığı konuşmada, bayramın birlik ve beraberlik içinde kutlanması gereken önemli günlerden birisi olduğunu söyledi.

Bayramın bütün dünya Müslümanlarına barış ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulunan Balkanlıoğlu, "Bayramlar ülkemizin çimentosu, birbirimize kaynaştıran güzel bir dini emirdir. Bayramlar sadece kurban kesmek ya da oruç tutmak değil, küslerin barışması, fakir fukaranın hatırlanması, büyüklerimizin ziyaret edilmesi, hatta ölmüşlerimizin kabirlerinde yad edilmesi bakımından anlamlı günlerdir. Bu duygular bizlere mahsus adetlerdir" diye konuştu.

Ürün de bayramların bütün dünya Müslümanlarını birbirlerine daha fazla yaklaştırmasını diledi.

Çoban ise İslam aleminin, kurbanlarını keserek Allah'a olan takvasını gösterdiğini, bu güzel topraklarda ay yıldızlı bayrak altında bayramın güzel bir şekilde kutlandığını belirtti.

Daha sonra protokol üyeleri bayramlaştı. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'da Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement