Agc Görev Dağılımı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Agc Görev Dağılımı Yaptı

Agc Görev Dağılımı Yaptı

Antalya Gazeteciler Cemiyeti,(AGC) geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurul toplantısının ardından görev dağılımını yaparak göreve başladı.

20.10.2015 16:05

Antalya Gazeteciler Cemiyeti,(AGC) geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurul toplantısının ardından görev dağılımını yaparak göreve başladı. Mevlüt Yeni Başkanlığındaki yeni AGC yönetiminde Şennur Erdoğan Başkan Vekilli olurken, Başkan Yardımcılığı görevlerine Mustafa Taş, İdris Taş, Salim Uzun ve Emre Baylan getirildi. Genel Sekreterlik görevini Rasim Gündüz'ün üstlendiği AGC yönetiminde Sibel Atasoy Mali Sekreter, Ersin Aydın ise Genel Sekreter yardımcılığı görevini yürütecek. Gürsel Tunçer ve Cafer Eser Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapacaklar.

Görev dağılımının ardından bir açıklama yapan AGC Başkanı Mevlüt Yeni, demokrasinin olmaz olmazı olan, yasama yürütme ve yargıdan sonra dördüncü güç kabul edilen gazetecilik mesleğinin son zamanlarda büyük sıkıntılarla karşı karşıya olduğunu belirterek " Köşe yazılarından, haberlerinden, yorumlarından dolayı kovuşturmaya uğrayan, gözaltına alınan, tutuklanan meslektaşlarımızın olduğu bir dönemi yaşıyoruz. Birçok basın kuruluşu bir takım kısıtlamalarla karşı karşıya. Hak - hukuk mücadelesinde toplumun en önünde olan gazetecilik mesleğimizin onurunu korumak bu dönem her dönemkinden daha öncelikli hale gelmiştir. Cemiyetimiz, yeni dönemde bir sivil toplum kuruluşu olması itibariyle kentimizdeki öncü rolünü sürdürmeye devam edecektir. Bunun ötesinde gazetecilerin başta ifade özgürlüğü olmak üzere, daha iyi şartlarda görev yapması adına mücadele verecektir. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da üyelerimizden aldığımız güçle bu görevi layıkıyla yapma gayreti içinde olacağız. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Agc Görev Dağılımı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement