Agd'den Şehitler İçin Fidan - Son Dakika
Yerel

Agd'den Şehitler İçin Fidan

Agd\'den Şehitler İçin Fidan

Anadolu Gençlik Dergisi (AGD) Manavgat Temsilciliği Çanakkale Zaferinin 101. Yılı etkinlikleri kapsamında Manavgat orman İşletme Müdürlüğü işbirliğiyle Türkbeleni’nde fidan dikimi gerçekleştirdi.

26.03.2016 15:15

Anadolu Gençlik Dergisi (AGD) Manavgat Temsilciliği Çanakkale Zaferinin 101. Yılı etkinlikleri kapsamında Manavgat orman İşletme Müdürlüğü işbirliğiyle Türkbeleni'nde fidan dikimi gerçekleştirdi.

Etkinliğe katılanlara Pilav, Kavurma, Ayran ve Helva dağıtıldı. Anadolu Gençlik Dergisi Manavgat Temsilcilisi Mehmet Gayretli, "Çanakkale Zaferimizin 101. Yılını Manavgat'ta Çeşitli Etkinliklerle Kutluyoruz. Bugünde Türkbeleni'nde 'Çanakkale'de Can Veren Fidanlar İçin Bir Fidanda Sendik' kampanyamızı Orman Müdürlüğümüz ile birlikte yapıyoruz. Orman Müdürlüğümüze desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bunlar Çanakkaleyi anlamak için birer vesile. Çanakkale'de çok büyük hadiseler var. Çanakkale'de Can Veren Fidanlar Var. 70-80 Bin kadar Liseli, 10 Bin kadar Üniversiteli öğrenci Çanakkale'de maalesef şehit oldular. Bizlerde gençlere o günleri anlatmak için çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Bu fidanları dikerek gençlerimize hem maneviyatı hem de şanlı tarihimizi hatırlatmaya çalışıyoruz. Bugün burada Çanakkale Zaferinin 101 Yılı olması vesile ile 101 Selvi Fidanı dikiyoruz. Katılımları için herkese teşekkür ediyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Agd'den Şehitler İçin Fidan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement