Agd Yönetimi Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Agd Yönetimi Güven Tazeledi

Agd Yönetimi Güven Tazeledi

Artvin Gazeteciler Derneği (AGD) 4.Olağan Genel Kurulu'nu Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirirken, AGD Yönetimi kongrede güven tazeledi.

22.03.2012 19:57

Artvin Gazeteciler Derneği (AGD) 4. Olağan Genel Kurulu'nu Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirirken, AGD Yönetimi kongrede güven tazeledi.

Kongrede Divan Kurulu başkanlığına Artvin Basın ve Hakla İlişkiler Müdürü Gülşen Çınar getirilirken, kongrede faaliyet raporu, denetleme kurulu raporu ve bütçeler okunarak delegelerin oyları ile ibra edildi.

Artvin Gazeteciler Derneği isminde değişikliğe gidilmesi, bir çok karışıklığa meydan veren Cemiyet-Dernek ayrışmasını çözülmesi maksadıyla Artvin Gazeteciler Cemiyeti Derneği olarak derneğin isminin değiştirilmesi talep edildi. Divana sunulan bu önergenin ardından Divan başkanı bunu delegelere sordu ve derneğin ismi genel kurula katılan üyelerin oy birliği ile Artvin Gazeteciler Cemiyeti Derneği olarak değiştirildi.

Artvin Gazeteciler Derneği Başkanı Tolga Gül, daha sonra kürsüye gelerek yeni dönem için bir isim dışında yönetim kurulunun devam etmesi için yeniden aday olduklarını açıkladı.

Başkan Gül, kendilerine destek veren vermeyen herkese teşekkür ederek, kongrenin hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Kongrenin son bölümünde ise seçime gidildi. Seçimde katılan delegelerin çok büyük bölümü yönetim kurulunun hazırladığı listenin seçilmesi yönünde oy kullandı. Buna göre Yönetim Kurulu Asil üyeliklerine Tolga Gül, Tuncer Erer, Zeki Alkan, Orhan Şengün, Okan Sezgin seçilirken yedek üyeliklerine ise Hüseyin Erer, Erkan Atasert, Tekin Alkan, Orhan Sevinç, Adem Güngör getirildi. - ARTVİN

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement