Ağır Yaralanan Alper'in Yaşam Mücadelesi Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Ağır Yaralanan Alper'in Yaşam Mücadelesi Devam Ediyor

Ağır Yaralanan Alper\'in Yaşam Mücadelesi Devam Ediyor

Muğla’nın Ortaca ilçesinde alkollü bir sürücünün çarpıp kaçtığı 17 yaşındaki Üniversite öğrencisi Alper Karadağ’ın yaşam mücadelesi devam ediyor.

15.10.2015 14:30

Muğla'nın Ortaca ilçesinde alkollü bir sürücünün çarpıp kaçtığı 17 yaşındaki Üniversite öğrencisi Alper Karadağ'ın yaşam mücadelesi devam ediyor.

12 Ekim Pazartesi günü, Atatürk caddesi üzerinden şehir merkezine doğru yaya olarak gelmekte olan Alper Karadağ'a, aynı istikamette seyir halinde olan 48 D 2066 plakalı otomobil çarpmış ve kaza sonucu ağır yaralanan Alper Karadağ, Antalya Akdeniz Üniversitesine sevk edilmişti.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ortaca Meslek Yüksekokulu 1. Sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Alper Karadağ'ın Antalya Akdeniz Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesi yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi devam ediyor.

Karadağ'a çarptıktan sonra olay yerinden kaçan otomobilin sürücüsü Ahmet Demir (53) ise ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerince yakalandıktan sonra mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YOL İÇİN İMZA KAMPANYASI

Alper Karadağ'ın okul arkadaşları, "Alper Karadağ'ın Kanı yerde kalmasın" diyerek sosyal paylaşım sitesinden okul yolunun acilen düzeltilmesi ve kaldırım yapılması için imza kampanyası başlattı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ağır Yaralanan Alper'in Yaşam Mücadelesi Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement