Eleşkirt ilçesinde bir otomobil ile bir kamyonda yapılan aramada 3 bin paket kaçak sigara ile 20 adet cep telefonu ele geçirildi.
İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde yaptıkları yol kontrol uygulamalarında, Ağrı- Erzurum kara yolunun Esentepe Mahallesi civarı ile Yüksekokul mevkisinde batı illerine gitmekte olan iki aracı durdurdu.
Ekipler, yaptıkları aramalarda araçların bagaj kısmı ile özel bölmelerine gizlenmiş halde 3 bin paket kaçak sigara ile piyasa değeri 5 bin lira olduğu tespit edilen 20 adet kaçak cep telefonu ele geçirdi. Olayla ilgili S.C. ve İ.A. gözaltına alındı. - Ağrı
Son Dakika › Yerel › Ağrı'da Kaçakçılıkla Mücadele - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?