Ağrı Gençlerbirliği Spor Sezgin Çelik ile Anlaştı - Son Dakika
Yerel

Ağrı Gençlerbirliği Spor Sezgin Çelik ile Anlaştı

Ağrı Gençlerbirliği Spor Sezgin Çelik ile Anlaştı

Ağrı’nın Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Ağrı Gençlerbirliği Spor, 2015-2016 futbol sezonu transfer görüşmeleri kapsamında Sezgin Çelik ile anlaştı.

16.06.2015 17:11

Ağrı'nın Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Ağrı Gençlerbirliği Spor, 2015-2016 futbol sezonu transfer görüşmeleri kapsamında Sezgin Çelik ile anlaştı.

Ağrı'yı 2015-2016 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil edecek olan Ağrı Gençlerbirliği Spor, Sezgin Çelik ile prensipte anlaştı. Geçtiğimiz haftalarda Mete Telhan ve Celal Bulut'tan oluşan transfer komitesi, yönetim kuruluna il içi transfer listesini ulaştırdı. Komitenin ilk transferi 29 yaşındaki Ağrı doğumlu Sezgin Çelik oldu. Futbola 2003 yılında Ağrıspor'da başlayan Sezgin Çelik, daha sonra sırasıyla Ankara Yeni Haymana Spor, Afyon Dinar Belediye Spor'da futbol oynadıktan sonra Ağrı'yı geçtiğimiz yıllarda Bölgesel Amatör Ligde temsil eden Bayazıtspor ve Patnos Gençlik Spor ile müsabakalara çıktı. Futbol kariyerinde 2 Türkiye kupası maçı bulunan Çelik, bu iki maçta da rakip kalelere birer gol kaydetti. 42 bal ligi maçı oynayarak tecrübe kazanan Çelik, yeni sezonda Ağrı Gençlerbirliği Spor'un gol yollarında önemli futbolculardan biri olacağı ifade edildi.

Kendi şehrinde oynamaktan mutlu olduğunu söyleyen Sezgin Çelik, "Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumunda oynanacak olan bal ligi maçlarını heyecanla bekliyorum. Bu güne kadar futbolda edindiğim tecrübeler ile yeni kulübümün başarılarında pay sahibi olmak istiyorum" dedi.

Sezgin Çelik ile imza töreninin ilerleyen günlerde yapılacağı belirtilirken, Ağrı Gençlerbirliği Spor'un antrenör ve dış transfer çalışmaları transfer komitesinin verdiği rapor doğrultusunda yönetim kurulu tarafından değerlendirilmeye devam edildiği öğrenildi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ağrı Gençlerbirliği Spor Sezgin Çelik ile Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement