AK Parti Adayı Türel, Mahalle Mitingleri Yaptı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adayı Türel, Mahalle Mitingleri Yaptı

AK Parti Adayı Türel, Mahalle Mitingleri Yaptı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, Kepez, Muratpaşa ve Konyaaltı’nda dört ayrı mahalle mitingine katıldı.

18.03.2014 15:05

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, Kepez, Muratpaşa ve Konyaaltı'nda dört ayrı mahalle mitingine katıldı.

AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, köy ve ilçe ziyaretlerinin yanı sıra mahalle mitinglerinde de vatandaşlarla bir araya geliyor. Son olarak Korkuteli ve Elmalı ilçelerinde esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşların sorunlarını dinleyen Türel, Kepez, Muratpaşa ve Konyaaltı ilçelerinde de mahalle mitingleri yaptı.

Antalya'nın ilçeleri, köyleri ve mahallelerini ziyaret ettiğini ancak bütün vatandaşlarla yüz yüze görüşmesinin mümkün olmadığını belirten Türel, vatandaşlardan seçim gününe kadar kapı kapı dolaşarak ulaşılmadık kimse bırakmamalarını istedi. Türel, Antalya'nın yeniden hizmetle buluşması için herkese görev düştüğünü söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Adayı Türel, Mahalle Mitingleri Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement