AK Parti Adaylarını Tanıttı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adaylarını Tanıttı

AK Parti Adaylarını Tanıttı

30 Mart 2014 seçimlerine yönelik süreçte, Belediye ve İl Genel Meclis Üyesi adaylarını belirleyen AK Parti Düzce İl Teşkilatı tarafından, aday tanıtım programı düzenlendi.

25.02.2014 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart 2014 seçimlerine yönelik süreçte, Belediye ve İl Genel Meclis Üyesi adaylarını belirleyen AK Parti Düzce İl Teşkilatı tarafından, aday tanıtım programı düzenlendi.

Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa, AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş'in yanı sıra Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, eski TSO Başkanı Metin Büyük, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı, Karabük eski Belediye Başkanı Hüseyin Erer ile çok sayıda partili katıldı.

Aday tanıtım toplantısında bir konuşma yapan AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş, "Benimle birlikte yola çıkan arkadaşlarıma çıktıkları bu kutlu yolculukta muvaffakiyetlerini temenni ediyorum. 30 Mart 2014 yerel seçimleri ülkemize milletimize ve Düzce'mize hayırlı uğurlu olsun. Bu ekip temiz, dürüst ve güvenilir insanları bünyesinde barındırıyor. Bu ekip başarılı, bilgili, deneyimli ve çalışkan insanları bünyesinde barındırıyor. Bu ekip Düzce'mizin zengin etnik ve kültürel dokusunu, mozaiğini temsil ediyor. Bu ekip, birçok meslek grubundan insanı, esnaflarımızı, sanayicimizi, işadamımızı, emeklimizi bünyesinde barındırıyor. Bu ekip istikbalimizin güvencesi gençlerimizi, hanım kardeşlerimizi bünyesinde barındırıyor. Bu ekip, Düzce'mizi yani sizleri temsil ediyor. Bu kadro, Düzce'miz için, cefakar ve fedakar çalışkan insanlarımız için, bulunmaz güzelliklere sahip tabiat varlıklarımız için, can siperhane çalışmak için, sizden görev ve yetki bekliyor" dedi.

Konuşmaların ardından, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana, Türkiye'de yaptığı hizmetler sinevizyon aracılığı ile partililere izletildi. Ardından ise AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Belediye ve İl Genel Meclis Üyelerini tek tek kürsüye çağırarak tanıttı. Programın sonunda, AK Parti tüm teşkilatları ve tüm adaylar birlikte poz verdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Adaylarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement