AK Parti Ağrı Milletvekili Çelebi'nin Patnos İlçesindeki Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

AK Parti Ağrı Milletvekili Çelebi'nin Patnos İlçesindeki Ziyaretleri

AK Parti Ağrı Milletvekili Çelebi\'nin Patnos İlçesindeki Ziyaretleri

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Ağrı Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ekrem Çelebi, Patnos ilçesi Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

30.04.2014 10:04

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Ağrı Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ekrem Çelebi, Patnos ilçesi Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ağrı'nın Patnos lçesine bağlı Dedeli Beldesini ziyaret eden Ak Parti Ağrı Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ekrem Çelebi, vatandaşlarla sohbet etti. Çelebi, daha sonra Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yeni görevinde başarılar dileyen Çelebi, Dedeli'nin hızla büyüyen bir belde olduğunu söyledi. Dedeli için gereken siyasi desteği her zaman vereceklerini belirten Çelebi, "İnşallah önümüzde ki süreçte Dedeli beldemize gerek merkezi yönetim hizmetleri gerek yerel yönetim hizmetlerinde gereken desteği sağlayacağız" dedi.

Dedeli ziyaretinin ardından Patnos ilçesine geçen Çelebi, Patnos ilçe merkezinde bulanan esnafları ziyaret ederek, esnaflarla sohbet etti. Patnos ilçesinin uzun süre sonra AK Parti'ye belediye başkanlığı yetkisi verdiği için minnettarlığını belirten Çelebi, "Son yıllarda Patnos'a verdiğimiz hizmetin karşılığını belediye seçimlerinde aldık. Patnos'u son iki yılda adeta şantiyeye çevirdik. Bundan sonraki süreçte de Patnos'u hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız" şeklinde konuştu. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Ağrı Milletvekili Çelebi'nin Patnos İlçesindeki Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement