AK Parti Bartın İl Başkanlığı'nda Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bartın İl Başkanlığı'nda Bayramlaşma

AK Parti Bartın İl Başkanlığı\'nda Bayramlaşma

AK Parti Bartın İl Başkanlığı’nda bayramlaşma töreni düzenlendi.

04.10.2014 18:38

AK Parti Bartın İl Başkanlığı'nda bayramlaşma töreni düzenlendi.

AK Parti Bartın İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma töreninde partililer bir araya geldi. Bayramlaşma törenine, AK Parti Bartın Milletveki Yılmaz Tunç, 22. Dönem eski AK Parti Milletvekili Asım Kulak, İl Başkanı Yaşar Arslan, Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüp Ustaoğlu, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kurtkaya, teşkilat mensupları ve partililer katıldı.

Milletvekili Tunç, törende yaptığı konuşmada, "Millet olma irademizi diri tutan, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren, içerisinde pek çok güzellikleri ve hikmetleri barındıran Kurban Bayramına bir kez daha ulaşmanın huzurunu, sevincini ve bereketini yaşamaktayız. Kurban bayramı, barışın esenliğin, geçmişi idrak etmenin, yoksula, kimsesize, çaresize yakınlaşmanın bayramıdır. Sevinçlerin paylaşıldığı, gönüllerin coştuğu, kalplerin yumuşadığı, akraba ve komşuların ziyaret edildiği, öksüz ve yetimlerin sevindirildiği, paylaşma ve dayanışmanın doruğa çıktığı bu bayram günlerinin dargınlıkların unutulmasına, insanlığın barışına, millet olarak huzurlu bir geleceğe vesile olmasını Allah'tan diliyorum. Yüce Allah'ın çağrısına icabet edip hac ibadetini eda etmek üzere kutsal topraklarda bulunan hacılarımızla birlikte bütün İslam aleminin, milletimizin ve Bartınlı hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyor, sevdikleriyle birlikte mutlu ve huzurlu nice bayramlar diliyorum" dedi.

AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan ise, "Milletçe sevinçlerimizin arttığı, kardeşlik duygularının, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bir Kurban Bayramını daha idrak ediyoruz. Dini bayramlarımız, yüce dinimiz İslam'ın emrettiği gibi, dargınların barıştığı, yoksulların korunup gözetildiği, dayanışmanın en samimi örneklerinin verildiği müstesna zamanlardır. Milletimizin köklerinde var olan ve İslam'ın ruhuyla bütünleşen insani erdemler, bayramlarda en coşkulu şekliyle yaşanır, hatırlanır. Sevgi, kardeşlik, yardımlaşma gibi insani değerlerimizin en üst noktaya çıktığı bu özel günleri anlamlı kılmak için gelin, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakalım, sevgi, saygı ve hoşgörünün sesini yeniden yükseltelim, kardeşlik ve dayanışma duygularımızı tazeleyerek bir kez daha kucaklaşalım. Bu duygular içerisinde, çok değerli hemşerilerimin ve aziz milletimizin mübarek Kurban Bayramını kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum. Bu güzel bayram coşkusunun bütün gönülleri şenlendirmesini temenni ediyorum" dedi.

Daha sonra partililer bayramlaştı. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bartın İl Başkanlığı'nda Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement