AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, partisinin yarın yapılacak grup toplantısına Batman il teşkilatını davet ettiği bildirildi.
AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, yapılan davetle ilgili yaptığı açıklamada, "Genel başkanımız ve başbakanımızın AK Parti teşkilatlarına verdiği değer bugüne kadar hiçbir parti uygulamasında görülmedi" diyerek başbakanın, teşkilatlarının her ihtiyaç ve talebiyle ilgilendiğini bildirdi.
Güneştekin, "Aldığımız davetten dolayı başbakan ve meclis grubuna teşekkür ediyoruz. TBMM grubumuzun özel daveti ile Ankara'ya yapacağımız bu ziyaret neticesinde edinilecek bilgi ve motivasyon yerel seçim çalışmalarında teşkilatımıza güç verecektir. Partimiz ve ilimiz menfaatine fedakarca çalışan teşkilat üyelerimiz için TBMM Grup Toplantısı ziyaretimiz faydalı geçecektir" şeklinde konuştu.
Öte yandan açıklamada, davet üzerine il yönetimi, kadın ve gençlik kolları, ilçe ve belde başkanlıkları ile belediye başkanlarından oluşan yaklaşık 90 kişilik heyetin Ankara'ya gittiği bildirildi.
Muhabir: Yılmaz Ekinci
Yayıncı: İrfan Cemiloğlu - BATMAN
Son Dakika › Yerel › AK Parti Batman İl Teşkilatı Grup Toplantısına Davet Edildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?