AK Parti Bilecik Teşkilatı Danışma Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bilecik Teşkilatı Danışma Toplantısı

AK Parti Bilecik Teşkilatı Danışma Toplantısı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik'in 10 yıl sonra Türkiye gündeminin ön noktalarında olacağını söyledi.

09.03.2013 09:24  Güncelleme: 09:32

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik'in 10 yıl sonra Türkiye gündeminin ön noktalarında olacağını bildirdi.

Yağcı, Belediye Çocuk Sineması'nda düzenlenen AK Parti Bilecik Merkez İlçe Teşkilatı Danışma Toplantısında, göreve geldikleri günden itibaren 9 yıldır gecesiyle gündüzüyle hep beraber çalıştıklarını söyledi.

Bilecik'in koşulları doğrultusunda tüm sınırları zorlayarak vatandaşlara hizmet ettiklerini belirten Yağcı, şöyle konuştu:

"Sayın Başbakan'ımızın önderliğinde 2023 ve 2071 hedeflerimiz var. Bu noktada, Bilecik geriden gidecek bir şehir değildir. Bilecik, ilklerin şehri, başlangıçların şehri ve önder şehirdir. Kuruluş ve kurtuluşun şehridir. Onun için arkadan toz yutacak şehir değiliz. Hedefimiz, heyecanımız var ve amaçlarımız doğrultusunda hep önden yürümeliyiz. Hep ilkleri başarmalıyız. Bunu yapacak gücümüz, imkanımız var. Bu zamana kadar 3 birim büyüdüysek bundan sonra bu şehrin büyüme kat sayısı daha fazla olacak. Bu şehir 10 yıl sonra Türkiye gündeminin ön noktalarında olacak. 10 yıl sonra bu şehrin 1 metrekare satılacak sanayi arsası kalmayacak, hepsi dolmuş olacak. Bilecik, herkesin gelmek isteyeceği, yaşamak isteyeceği bir şehir olacak."

AK Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş da eğitimli, inançlı ve bilinçli yetiştirilen gelecek nesillerle terör ve şiddetin biteceğini anlatarak, seçim çalışmaları sürecinde yapılan tüm eğitim ve bilgilendirme toplantılarını verimli bir şekilde takip ettiklerini ifade etti.

AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım ise teröre 40 milyar dolar para harcandığını, 30 bin şehit verildiğini hatırlattı.

Her an köylülerle iletişim halinde olduklarına dikkati çeken Yıldırım, şunları kaydetti:

"Son 11 yılda yapılan hizmetlerle köylülerimize yapılan desteklere bakıldığında, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, 4-5 kat artış söz konusu. Bu rapora göre, çiftçilerimize 2012 yılında 603 bin lira ayçiçeği prim desteklemesi, 560 bin lira yem bitkileri desteklemesi, gübre ve 4 bin 125 lira mazot desteklemesi yapılmıştır. Göreve geldiğimiz 18 Aralık 2011'den itibaren üye kayıtlarında yüzde 98 oranında bir artış sağladık. Hedefimiz, yüzde 25 olan üye sayısını, mahalle ve köy temsilcisi arkadaşlarımızla beraber en kısa zaman içinde tamamlamak."

Toplantıya, Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Hüseyin Çelik, Vezirhan belde Belediye Başkanı Yusuf Fidan, Bayırköy belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, AK Parti Bilecik Kadın Kolları Başkan Vekili Hülya Avcı, AK Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kurt, partinin İl ve Merkez İlçe teşkilatlarının yöneticileri, İl Genel Meclisi ve Bilecik Belediye Meclisi'nden bazı üyeler katıldı.

Muhabir: Mesut Tankulu

Yayıncı: Sedat Gök - BİLECİK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Bilecik Teşkilatı Danışma Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement