AK Parti'de 'Birlik' Mesajı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'de 'Birlik' Mesajı

AK Parti\'de \'Birlik\' Mesajı

AK Parti’de kuruluşundan bu yana görev yapan tüm yöneticiler, Mehmet Demir başkanlığında toplantı yaparak seçim stratejilerini masaya yatırıyor.

25.02.2014 13:05

AK Parti'de kuruluşundan bu yana görev yapan tüm yöneticiler, Mehmet Demir başkanlığında toplantı yaparak seçim stratejilerini masaya yatırıyor. Seçim süreci boyunca yürütülecek çalışmaları değerlendiren heyet, birlik ve beraberlik mesajı veriyor.

AK Parti Tavşanlı İlçe Teşkilatı'nda kuruluşundan bu yana görev yapan tüm yöneticiler seçim toplantısında bir araya geldi.

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Demir başkanlığındaki toplantıya; AK Parti'nin Belediye Başkan Adayı Mustafa Güler, eski ilçe başkanları İsmail Usluer, Mümtaz Serdaroğlu, Mehmet Karaduman, Nejat Tülek, eski Belediye Başkanı Mehmet Zeki Akcan, İl Genel Meclisi Başkan Vekili Ramazan Aydemir, Rıfat Zeytinoğlu ve Fehmi Peker katıldı. Toplantıda seçim sürecindeki yol haritası konuşuldu.

Toplantının ardından yapılan ortak açıklamada ise, "2001 yılında başlayan ak yürüyüşün sevdalıları olarak bizler, halka hizmeti Hakk'a hizmet şiarıyla bütün azmimizi, heyecanımızı seçim stratejisine yansıtıyoruz. Kimsesizlerin kimi, sessiz yığınların sesi olan Büyük Usta Recep Tayyip Erdoğan'ın ekibinde olmak, yüreğimizdeki umudu halkımızla paylaşmak, yaşayabileceğimiz en büyük sevinçlerden biridir. Hiç kimseye kırgınlığımız yoktur ve hep birlikte çalışıyoruz" ifadeleri kullanıldı. (İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'de 'Birlik' Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement