AK Parti'de "Halk Günü" Uygulaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti'de "Halk Günü" Uygulaması

AK Parti\'de "Halk Günü" Uygulaması

AK Parti Eskişehir Milletvekili Can: "Eskişehir, tramvay hatlarıyla karayolunun kesişmesi ve Büyükşehir Belediyesi'nin yıllardır çözemediği imar sorunu nedeniyle trafik problemi yaşıyor"

07.10.2013 16:08

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, "Eskişehir, tramvay hatlarıyla karayolunun kesişmesi ve Büyükşehir Belediyesi'nin yıllardır çözemediği imar sorunu nedeniyle trafik problemi yaşıyor" dedi.

Can, AK Parti Eskişehir Başkanlığı'nda düzenlenen "Halk Günü" öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, kentteki trafik sorununa değindi.

Eskişehir'deki trafik sorununun imar problemlerinden kaynaklandığını ifade eden Can, şöyle konuştu:

"Eskişehir, tramvay hatlarıyla karayolunun kesişmesi ve Büyükşehir Belediyesi'nin yıllardır çözemediği imar sorunu nedeniyle trafik problemi yaşıyor. Bu sorun, imarın belediye tarafından çözülüp aynı zamanda yeni ulaşım yollarının yapılması ve kentin otopark ihtiyacının karşılanmasıyla çözülebilecek bir sorundur. Büyükşehir Belediyesi tarafından trafiğin yoğun olduğu yerlere parkomatlar yerleştirildi ve yapılması gereken otoparklar yapılmadı."

-  "Gündoğdu Mahallesi için verdiğimiz söz geçerli"

Can, Gündoğdu Mahallesi'nin afet riskli alan haline dönüştürülmesine ilişkin gerekli çalışmalarının başlatılacağını anlatarak, "Gündoğdu Mahallesi için verdiğimiz söz geçerli. Çalışmalarımızı yapıp en kısa sürede mahallemizi Eskişehir'in iyi bir yüzü haline getireceğiz. Bu mahallede bakanlığımız tarafından bürolar açılıp vatandaşa en iyi şartlar sağlanacak şekilde çalışmalar yapılacak" diye konuştu. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'de 'Halk Günü' Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement