AK Parti'de Sandık Danışma Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'de Sandık Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti\'de Sandık Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı'nın organize ettiği Çatalçam-Taflan Sandık Danışma Kurulu Toplantısı, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş başkanlığında yapıldı.

28.08.2013 17:50

AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı'nın organize ettiği Çatalçam-Taflan Sandık Danışma Kurulu Toplantısı, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş başkanlığında yapıldı.

AK Parti Samsun teşkilatları, 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçim hazırlıklarına devam ediyor. İl, ilçe, mahalle danışma kurulu toplantılarının ardından AK Parti teşkilatları sandık seçmen listeleri üzerinden, sandık danışma kurulu toplantılarına başladı.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ın başkanlığında yapılan Çatalçam- Taflan Sandık Danışma Kurulu Toplantısı'na, Atakum İlçe Başkanı Hüseyin Dereli, bazı il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, sandık başkanları ve sandık yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda AK Parti üyesi katıldı.

AK Parti olarak toplantılara ve istişareye çok önem verdiklerini dile getiren AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Sadece seçimden seçime değil, her zaman tüm teşkilat üyeleri ve halkımızla istişare içindeyiz. Bu anlamda il, ilçe, mahalle danışma kurulu toplantıları derken, yine bir ilkini daha düzenlediğimiz, seçmen bazlı çalışmanın ön plana çıktığı Sandık Danışma Kurulu Toplantılarımızı Çatalçam ve Taflan da bulunan mahallelerimizle gerçekleştirdik" dedi.

Türkiye'nin nereden nereye geldiğini iyi analiz etmek gerektiğini belirten İl Başkanı Fuat Köktaş, "Birlikte yola çıktığımız 14 Ağustos 2001 tarihi itibariyle Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ve ona refakat eden arkadaşlar olarak vatanına, milletine, ülkesine hizmet etme sevdası ile yola çıkan AK Parti 12 yılı geride bıraktı. Geride bırakılan 12 yılı anlatmakla, yapılan hizmetleri saymakla bitmez. 12 yılda ülkemiz çok güzel noktalara geldi. Türkiye'nin dünyada itibarı arttı. Demokratikleşme, özgürlükler ve insan hakları alanında yapılan değişikliklerle insanlar artık giyimine, kuşamına, diline, dinine bakılarak ayrım yapılmıyor. Eğitim hakkı elinden alınan, kamusal alanın dışına itilen, psikolojik baskı yapılan zamanlardan bugünlere geldik. Bugünlere kolay gelinmedi. Yaşanan süreçleri sizler çok iyi biliyorsunuz. Fakat halkımızın bize olan güveni ve desteği ile hep birlikte bunları başardık. Sizlerin göstermiş olduğu desteklerle bugünlere geldik. Bizleri bugünlere ulaştıran Cenab-ı Allah'a hamdı senalar olsun. Bu ekibi kurup ülkemizde hizmet seferberliği başlatan olmaz denilen, hayal bu yapılamaz denilen birçok dev projeleri, icraatları hayata geçiren Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a biz kez daha şahsınızda teşekkürlerimizi, saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz. Allah'ım yar ve yardımcısı olsun" diye konuştu.

Başkan Köktaş son olarak, "Anne ve babaları büyük bir dertten kurtardık. ilk ve orta öğretimde ders zili çaldığında öğrenciler kitaplarını sırada hazır buluyorlar. Veliler çocuklarına kitap alamazdı, bir alta okuyan çocukların kitaplarını kullanmak zorunda olurdu. Türkiye'nin dört bir köşesinde nereye bakılırsa bakılsın devam eden bir yatırım var. Havaalanları, yollar, gençlik merkezleri, spor kompleksleri, okullar, hizmet binaları yapılıyor. Bunlar yeterlimi? Yeterli değil. Çok daha fazlasını yapmamız lazım. Bunun içinde birlik olarak çalışmalıyız. Önümüzde bir yerel seçim var. Bu seçimlerde AK Parti'nin oyunu arttırarak tüm belediye başkanlıklarını kazanmamız gerekir. Bu da sizlerin, bizlerin, teşkilatlarımızın özverili çalışmalarıyla olacak. Her ay Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Ankara da yapılan İl Başkanları Toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Buradan aldığımız, bilgi, birikim ve dokümanları önce ilçe başkanlarımız ile paylaşıyoruz. Yeni çalışma planlarımızı sizlere aktardık. Dersimize çalışıp, eksiklerimizi tamamladıktan sonra yine bir araya gelip yapılan çalışmaların istişaresini gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'de Sandık Danışma Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement