AK Parti'den CHP'ye 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den CHP'ye 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

AK Parti\'den CHP\'ye \'Hayırlı Olsun\' Ziyareti

AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, bir süre önce gerçekleştirilen kongrenin ardından 'CHP İl Başkanlığı' görevine getirilen Orhan Sümer'i ziyaret ederek, yeni görevinde kendisine başarı dileğinde bulundu.

04.07.2012 12:39

AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, bir süre önce gerçekleştirilen kongrenin ardından 'CHP İl Başkanlığı' görevine getirilen Orhan Sümer'i ziyaret ederek, yeni görevinde kendisine başarı dileğinde bulundu.

Beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte Sümer'i makamında ziyaret eden Yağcı, samimi bir ortamda gerçekleştirilen etkinlikte yapmış olduğu konuşmasında; Türkiye'nin sıcak gündemleri arasında boğulmak yerine, herkes ile diyalog halinde olmanın, fikir alış-verişinde bulunmanın daha iyi olacağını düşündüklerini, bu kapsamda da seri ziyaretlerde bulunduklarını anlattı. Yağcı, bir süre önce kongre sürecini tamamlayarak, 'CHP İl Başkanlığı' görevine seçilen Orhan Sümer'e hem yeni görevi nedeniyle kendisini kutlamak, hem de kendisini yakından tanımak için böylesi bir ziyaret gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

"BİRBİRİMİZİN DÜŞMANI DEĞİL SADECE BİRER SİYASİ RAKİBİZ"

Yağcı, "Siyasi partilerin tartışması fazla uzamamalı. Bizler birbirimizin düşmanı değiliz, sadece birer siyasi rakibiz. Mesele memlekete hizmet etmek değil mi? Hizmet konusunda particilik olmaz. Makul ve vatandaşın yararına olan hizmeti kimin yaptığı önemli değil. Körü körüne muhalefet etmek, karşı çıkmak doğru olmaz ve kimseye de fayda sağlamaz. Bu bakımdan Adanalı siyasetçiler olan bizlere düşen görev; 'Adanamıza nasıl katkı sağlarız, var olan bazı sıkıntılarımızı nasıl el birliğiyle ortadan kaldırırız' demek olmalı. Bu yolda atılması gereken adımları da ivedilikle atmamız gerek" dedi.

"BU ZİYARET ADANA SİYASETİ AÇISINDAN ÖNEMLİ VE ANLAMLI"

Ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren CHP İl Başkanı Orhan Sümer de, AK Parti heyetinin gerçekleştirmiş olduğu ziyaretin son derece önemli ve anlamlı olduğunu dile getirdi. Sümer, "Ziyaeddin Bey siyaseten ve yaş icabı hepimizin ağabeyi. Kendisinin bir ağabey gibi davranıp bizleri ziyarete gelmesi Adana siyaseti açısından ve partilerin birbirlerinin düşman olmadığının idrak edilmesi açısından önemli bir adım oldu. Gerçekleştirilen ziyaret, bu bakımdan anlamlı bir adım. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Tabii ki siyasi rakibiz ama bu rekabet daha iyi hizmet için yapılan tatlı bir rekabet olmalı" ifadesini kullandı.

Öte yandan, CHP Adana İl Başkanlığı'na gerçekleştirilen ziyarette AK Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı'ya; Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fahrettin Coşkun, İl Yönetim Kurulu üyeleri Mine Sevin ve Ali Sorar eşlik ederken, kendilerini CHP İl Başkanı Orhan Sümer'in yanı sıra İl Yönetim Kurulu üyeleri Adil Paşa, Kemal Toros ve Mustafa Kımıl, İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Çinkılıç ile Kurultay Delegesi Yılmaz Yakar ağırladı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den CHP'ye 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement