AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aktay, Siirt'te - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aktay, Siirt'te

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, MHP seçim bürosunu ziyaret etti.

03.06.2015 21:21

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, MHP seçim bürosunu ziyaret etti.

Siirt'te seçim çalışmalarını sürdüren Aktay'ı MHP seçim bürosunda MHP Siirt milletvekili adayı Abdullah Bayram karşıladı. Bayram ile bir süre görüşen Aktay, bunun bir nezaket ziyareti olduğunu söyledi.

Aktay, seçimin barış ve kardeşlik duyguları içerisinde, demokratik şekilde geçmesi temennisinde bulundu, demokratik olmayan seçim yollarının hiç kimseye fayda getirmeyeceğini vurguladı.

"Demokratik bir seçime doğru gidiyoruz. 7 Haziran'da tüm Türkiye halkı sandık başında özgür iradesiyle seçimini yapacak. Temennimiz seçimin huzur ortamında, sükunet içerisinde geçmesidir" diyen Aktay, seçimin bayram havasında geçmesini arzu ettiklerini dile getirdi.

Ziyaretin sonunda AK Parti Gençlik Kolları üyeleri Bayram'a karanfil verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aktay, Siirt'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement