AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün Belediye Başkanları ile Ankara'da Buluştu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün Belediye Başkanları ile Ankara'da Buluştu

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün Belediye Başkanları ile Ankara\'da Buluştu

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, 30 Mart Yerel Seçimleri sonrasında Gümüşhane’de göreve gelen bazı ilçe ve belde belediye başkanları ile Ankara’da buluştu.

29.04.2014 14:21

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, 30 Mart Yerel Seçimleri sonrasında Gümüşhane'de göreve gelen bazı ilçe ve belde belediye başkanları ile Ankara'da buluştu.

Üstün, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Söğütlü Belde Belediye Başkanı Hasan Türkel, Deredolu Belde Belediye Başkanı Ahmet Genel, Unlupınar Belde Belediye Başkanı Aziz Nas ve Arzular Belde Belediye Başkanı Necati Uçan ile Gençlik Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz'ı, Gençlik Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik'i, Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet Ecel'i, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcıları Ali Ihsan Ölmez ve Ali Gökşin'i, İlbank Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu'nu ziyaret ederek yatırım projelerini ve mevcut yatırımların durumunu yerinde takip etti.

Öte yandan hafta sonuna kadar bütün bakanlıkları ve ilgili kuruluşları ziyaret edecek olan Belediye başkanlarına Milletvekili Feramuz Üstün refakat edecek. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün Belediye Başkanları ile Ankara'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement