AK Parti İskenderun Divan Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti İskenderun Divan Toplantısı Yapıldı

AK Parti İskenderun Divan Toplantısı Yapıldı

AK Parti İskenderun Divan Toplantısı yapıldı.

05.10.2013 15:38

AK Parti İskenderun Divan Toplantısı yapıldı.

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, toplantıda, AK Parti'nin gücünü milletten aldığını kaydetti.

Partilerinin ülke genelinde birçok hizmete imza attığını ifade eden Karasayar, eğitimden sağlığa, ekonomiden, ulaşıma kadar birçok alanda önemli hizmetlerin hayata geçirildiğini belirtti.

İstikrarın korunması için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Karasayar, "Geleceğe emin adımlar ile ilerlemek için hepimize büyük görevler düşüyor. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeliyiz. Önümüzde yerel seçimler var. Başta Büyükşehir olmak üzere tüm belediyeleri almaya talibiz" dedi.

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran ise bölge ve ülke genelinde AK Parti'nin hizmetlerinin sayılamayacak kadar çok olduğunu kaydetti.

İskenderun Belediyesini, AK Partili bir belediye yapmak istediklerini vurgulayan Yaran, hizmetlerin daha hızlı ve çok gelmesi için var güçleriyle çaba göstereceklerini ifade etti.

Azganlık Belediye Başkanı Halil Demir ise yerel seçimlere hazırlandıklarını, her zaman halkın talep ve isteklerini yerine getirmek için uğraş verdiklerini söyledi. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti İskenderun Divan Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement