AK Parti Kocasinan İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kocasinan İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

AK Parti Kocasinan İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen, AK Parti Haziran ayı Kocasinan İlçe Danışma toplantısı yapıldı.

05.06.2014 16:00

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen, AK Parti Haziran ayı Kocasinan İlçe Danışma toplantısı yapıldı.

AK Parti İl binasında gerçekleştirilen İlçe Danışma Toplantısı'na, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Teşkilat Başkanı Mehmet Hami Elibüyük, Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Kocasinan İlçe Koordinatörleri, Rıfat Yelkenoğlu, Filiz Ertürk, Nesibe Büyükmutlu, İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, il genel meclis ve belediye meclis üyeleri, mahalle temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, önümüzde çok önemli bir Cumhurbaşkanlığı seçiminin olduğuna değinerek, Türkiye genelinde yapılacak sandık toplantılar ile Cumhurbaşkanlığı seçiminin de startının verileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemini ve ciddiyetini tüm Türkiye'nin ve AK Partililerin net olarak bildiğini de belirten Dengiz, "AK Parti olarak aday göstereceğimiz kişinin ilk turda seçilmesi çok önemli. Son seçimde aldığımız yüzde 45.5'lik oy oranını düşünecek olursak, bizim en az yüzde 5-6 civarında oyumuzu artırmamız gerekiyor. Bu artışı sağlayacak olanlarda yine AK parti teşkilatlarıdır. Bizler bu davaya inanıyor, bütün varımız ve yoğumuzla hizmet etmeye çalışıyor ve AK Parti'nin hizmetlerini anlatmaya çalışıyorsak, oluşturacağımız sistem ve çalışmalarla bunu başaracak güçteyiz" diye konuştu.

Dengiz ayrıca, "Hamd olsun bizim teşkilatlarımız çok güçlü. Bizim teşkilatlarımız, yerel, genel ve Cumhurbaşkanı seçimleri, her ne olursa olsun alnının akıyla ve başarıyla çıkmış bir teşkilat. Eğer ki, bizler bu yolda iyi niyetimizi ortaya koyar, bizler bu yolda inancımızı ortaya koyar ve elimizden geleni yaparsak Allah yar ve yardımcımız olur bizlerde neticeye rahatlıkla ulaşırız. İnanmak başarmanın yarısıdır. Öncelikle bizlerin bunu başaracağına inanması lazım. Bu inanç ve hedef doğrultusunda varımızla, yoğumuzla şu iki aylık süre zarfında sistemli çalışarak, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini ilk turda bitireceğiz. AK Parti teşkilatları olarak bizlere yakışanda bu. 10 Ağustos'ta bu işin bitmesinden başka en ufak bir alternatif yok. Mahalle temsilcilerimize kadar, sandık temsilcilerimize kadar, sandık yönetim kurullarımıza kadar oluşan bu büyük AK Parti teşkilatı ailesinde eğer herkes üzerine düşecek görevi tam anlamı ile yapacak olursa, mutlak netice Allah'ın izni ile alınacaktır" şeklinde konuştu.

Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Cahit Özden'de teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi. Toplantının ikinci bölümünde ise teşkilat mensupları ile görüş alış verişinde bulunuldu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kocasinan İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement