AK Parti Manavgat İlçe Başkanvekili Özdemir Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Manavgat İlçe Başkanvekili Özdemir Açıklaması

AK Parti Manavgat İlçe Başkanvekili Özdemir Açıklaması

"Başbakanımızın ilçemizi ziyaret etmesi Manavgat için bir fırsattır."

16.12.2013 18:07  Güncelleme: 08:38

AK Parti Manavgat İlçe Başkanvekili Hüseyin Özdemir, Başbakanın ilçeyi ziyaret etmesinin Manavgat için bir fırsat olduğunu, bunun değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Özdemir, Başbakan Erdoğan'ın ilçede gerçekleştirdiği toplu açılış törenini değerlendirmek amacıyla düzenlediği basın toplantısında, Başbakana ilçe sorunları ve çözümleriyle ile ilgili bir dosya sunduklarını belirtti.

Dosyanın ilçe yöneticileri, sivil toplum kuruluşları, oda ve dernek yöneticileri tarafından kendilerine bildirilen sorun ve çözüm önerilerinden oluştuğunu bildiren Özdemir, "Bir Başbakanın ilçe ziyareti, o ilçe için lütuftur, erdemdir. Başbakanımızın ilçemizi ziyaret etmesi Manavgat için bir fırsattır. Bu fırsatı değerlendirmek lazım" dedi.

Tören için çalışmalar yaptıklarını anlatan Özdemir, bu çalışmalar sayesinde tören alanına 33 bin kişinin geldiğini kaydetti. Vatandaşların Başbakan Erdoğan'a büyük sevgi gösterilerinde bulunduğunu dile getiren Özdemir, "Manavgat'ta son günlerde özellikle köylerde yaşanan elektrik kesintilerini Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a aktardık. Kendisi hemen TEDAŞ'ın Antalya'daki en üst düzey yetkilisini aradı, bilgi aldı ve sorunların çözümü konusunda gerekli talimatı verdi" diye konuştu.

Toplantıya İlçe Kadın Başkanı Eda Temur Tansak, Gençlik Kolları Başkanı Erhan Çetin ile yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Manavgat İlçe Başkanvekili Özdemir Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement