AK Parti'li Uzun: Mersin'de Belediyecilik Adına Bir Şey Yok - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Uzun: Mersin'de Belediyecilik Adına Bir Şey Yok

AK Parti\'li Uzun: Mersin\'de Belediyecilik Adına Bir Şey Yok

AK Parti Mersin Milletvekili Uzun, Mersin'de şehircilik, kentsel dönüşüm, ekonomik gelişim adına güzel işlerin yapılacağını söyledi.

16.09.2013 12:00  Güncelleme: 12:05

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, büyükşehir belediye başkanlığını AK Parti'nin kazanması halinde Mersin'de şehircilik, kentsel dönüşüm, ekonomik gelişim adına güzel işlerin yapılacağını belirtti.

Uzun, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti İl Yöneticisi Necati Ali Eker ile Nemiroğlu köyünde düzenlenen bir toplantıya katıldıklarını ifade etti.

Toplantıda, AK Parti hükümeti olarak Mersin'de son 70-80 yılda yapılanlardan daha fazlasını 8 yılda yaptıklarını belirten Uzun, şunları kaydetti:

"Mersin'de belediyecilik adına bir şey yok. Mersinliler bunun farkına varsın. Propaganda yapıyorlar. 'AK Parti sizin giyiminize, kuşamınıza karışacak' diye. Hizmette yarışamadıklarını biliyorlar, bir takım olmadık bahaneyle vatandaşlarımızı kandırmaya çalışıyorlar. Bizim kimsenin hayat tarzıyla ilgimiz yoktur, dayatmamız asla söz konusu olamaz. Bütün Mersinlilere, Mersin sevdalılarına söylüyorum. Gelin önümüzdeki dönem Büyükşehiri bize teslim edin, bakın Mersin ne oluyor. Mersin şaha kalkıyor. Bunun garantisini veriyoruz. Mersin'de şehircilik, kentsel dönüşüm, ekonomik gelişim adına çok muhteşem işler olacak." - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Uzun: Mersin'de Belediyecilik Adına Bir Şey Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement