AK Parti Milletvekili Aday Adayı Kemal Öztürk Faik Baysal Kütüphanesi Açılış Törenine Katıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Kemal Öztürk Faik Baysal Kütüphanesi Açılış Törenine Katıldı

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Kemal Öztürk Faik Baysal Kütüphanesi Açılış Törenine Katıldı

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Kemal Öztürk, Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileme çalışmaları tamamlanan Kent Park içerisindeki Faik Baysal Kütüphanesi ve Divan Kitap Kafe’nin resmi açılış törenine katıldı.

01.04.2015 10:00

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Kemal Öztürk, Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileme çalışmaları tamamlanan Kent Park içerisindeki Faik Baysal Kütüphanesi ve Divan Kitap Kafe'nin resmi açılış törenine katıldı.

Programa, Anadolu Ajansı (AA) eski Genel Müdürü, AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Kemal Öztürk'ün yanı sıra, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Serdivan Belediyesi Başkanı Yusuf Alemdar, Erenler Belediyesi Başkanı Cavit Öztürk, Akyazı Belediyesi Başkanı Hasan Akcan, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Jandarma Alay Komutanı Albay Adnan Şimşiroğlu, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Ticaret Borsası Başkanı Cevdet Mete, Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, Büyükşehir ve SASKİ Bürokratları, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, STK Temsilcileri, merhum Faik Baysal'ın kızı Elif Baysal ve oğlu Emre Baysal ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Törene katılan Kemal Öztürk, belediye başkanları başta olmak üzere, programa katılan davetlilerle görüştü. Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası'nın mini konseri ile başlayan program, konuşmalarla devam etti. Programın devamında merhum Faik Baysal'ın 'Annem' adlı şiirini kızı Elif Baysal seslendirdi. Konuşmaların ardından Faik Baysal Kütüphanesi'nin açılışı gerçekleştirildi. Daha sonra Aday Adayı Kemal Öztürk ve misafirler Faik Baysal Kütüphanesi ve Divan Kitap Kafe'yi gezdi.

Açılış programı sonrasında ise Serdivan Belediyesi Konferans Salonu'nda, AK Parti Serdivan İlçe Başkanlığı 28'inci Danışma Meclisi Toplantısı'na katılım gösteren AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Kemal Öztürk'ün, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu ile samimi diyoloğu ise dikkatlerden kaçmadı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Aday Adayı Kemal Öztürk Faik Baysal Kütüphanesi Açılış Törenine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement