AK Parti Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

AK Parti Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

AK Parti’den Çorum milletvekili seçilen Salim Uslu, Cahit Bağcı ve İlksen Ceritoğlu Kurt mazbatalarını aldı.

10.06.2015 19:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den Çorum milletvekili seçilen Salim Uslu, Cahit Bağcı ve İlksen Ceritoğlu Kurt mazbatalarını aldı.

Mazbata törenine AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Mazbata töreni sonrası bir açıklama yapan AK Parti Çorum milletvekili Salim Uslu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Çorum'un gelişmesi ve kalkınması için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

7 Haziran seçimleri sonunda ortaya çıkan tablodan gereken mesajın alındığını dile getiren Uslu, milletin tercihinin başlarının tacı olduğunu, herkese görevlerini iyi yapmaları konusunda bir ödev verdiğini vurguladı. Seçim atmosferinde kendilerine yönelik yapılan eleştirileri unuttuklarını dile getiren Uslu, yapıcı her türlü eleştiriye de açık olduklarının mesajını verdi.

Siyasi partilerin farklı olsa da herkesin aynı gemide olduğunu hatırlatan Uslu, "Herkes sorumluluklarının bilincinde hareket etmeli. Söylemlerinde toplumdaki karşılığına dikkat edilmeli. AK Parti olarak Türkiye'de istikrarın devam etmesi için üzerime ne düşüyorsa gereğini yapacaktır" dedi.

AK Parti Çorum milletvekili İlksen Ceritoğlu Kurt da, yıllar sonra ilk kez Çorum'dan bir kadın milletvekilinin meclise gittiğini belirterek, üzerine yüklenen sorumluluğun farkında olduğunu söyledi. Kurt, seçim sürecinde özverili bir şekilde çalışma yürüten teşkilatlara teşekkür etti.

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu da, seçimde takım ruhuyla bir çalışma yürüttüklerini belirterek, Çorum'da sıkılmadık el bırakmadıklarını sözlerine ekledi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement