AK Parti'nin Muğla'da Hedefi 110 Bin Seçmen - Son Dakika
Yerel

AK Parti'nin Muğla'da Hedefi 110 Bin Seçmen

AK Parti\'nin Muğla\'da Hedefi 110 Bin Seçmen

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, seçmen hedeflerinin 110 bin seçmen sayısı olduğunu belirtti.

03.11.2012 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, seçmen hedeflerinin 110 bin seçmen sayısı olduğunu belirtti.

Bitez Köyiçi mevkisinde gerçekleşen AK Parti Belde Teşkilatı'nın yeni hizmet binası açılışına Muğla AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül, belde başkanları ve AK Parti Bodrum yönetimi katıldı.

Açılıştan sonra kısa bir açıklama yapan AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül, Bitez beldesinde seçmenlerinin yüzde 50 artığını belirterek "önceki belde binamız yol üstünde ikinci kattaydı. Belde binamızın 2'ci katta olması yaşlı üyelerimizin binamıza gelmekte zorlanıyorlardı. Çalışmalarımızda da zorlanmalar oluyordu. Şimdiki binamız bitez merkezde çok nezih güzel bir ortan herkesi binamıza davet ediyoruz. Binamız herkese hayırlı uğurlu olsun.

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk ise, tüm Muğla genelinde teşkilatlandıklarını ifade ederek "Muğla'nın tüm ilçelerinde beldelerinde teşkilatlanmış durumdayız. 49 beldenin 46 beldesinde teşkilatlanmış durumdayız. Biz biraz daha zemine indik belde teşkilatlanması ile işi bırakmadık. Sandık kurulu, tüm köy ve mahallerde geçlik ve kadın kolları olması üzerine son 1 yıldan buyana teşkilatlanma çabası içerisindeyiz. Şu anda teşkilatlanmalarımızın yüzde 95 civarından 390 köyümüzde 49 beldemizde ve tüm merkez mahallelerimizde Ak Partinin bir kadın kolları başkanı birde geçlik kolları başkanı bulunmakta. Muğla'da Ak Partiye üye sayısı 40 bin civarındayken şu an itibari ile 72 bin Ak Parti kayıtlı üyesi var. Muğla'da ben Ak Parti mensubuyum diyen 72 bin Ak Parti gönüllüsü bulunuyor. Bizim hedefimiz bu sayıyı 6 ay içerisinde önce 90 bine seçimlerden öncede 110 bine çıkarmak. Amacımız Muğla'da 110 bin 'Ben AK Partiliyim' diyen arkadaşımıza ulaşmak. Bu konuyla ilğili çalışmalarımız devam ediyor. Allah'ın izni ile 110 bin seçmene ulaşacağız" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'nin Muğla'da Hedefi 110 Bin Seçmen - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement