AK Parti Sakarya İl Başkanı Uncuoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Sakarya İl Başkanı Uncuoğlu Açıklaması

AK Parti Sakarya İl Başkanı Uncuoğlu Açıklaması

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, muhalefet temsilcilerinin, AK Parti'nin hizmet odaklı siyaset anlayışını anlayamadığını öne sürdü.

19.10.2012 15:42

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, muhalefet temsilcilerinin, AK Parti'nin hizmet odaklı siyaset anlayışını anlayamadığını öne sürdü.

Uncuoğlu, partisinin Geyve İlçe Danışma Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, parti olarak halka hizmeti en ön planda tuttuklarını anlattı.

Muhalefet partilerinin yapılan hizmetlerden rahatsız olduğunu savunan Uncuoğlu, "AK Parti'nin ülkemize getirdiği hizmet odaklı siyaset anlayışını bir türlü anlayamayan muhalefet zihniyetiyle karşı karşıyayız. O eski, krizlerin, kaosların, belirsizliklerin ve insana değerin olmadığı siyaset dönemlerinden kalma, ümitlerini hayallerini, beklentilerini hala devam ettirmekten başka bir gayesi olmayan bir muhalefet zihniyeti var" dedi.

AK Parti'nin yaptığı çalışmalar nedeniyle muhalefet partilerinin panik yaşadığını ileri süren Uncuoğlu, şunları söyledi:

"Ürettikleri muhalefet ne zihinlere ne de gönüllere hitap ediyor. Bu ülkede çakılan her çivinin daha iyi çakılmasına, yapılan her işin daha iyi yapılmasına zemin oluşturmuyor. Kuyruklu yalanların, fitnelerin, çarpıtmaların, zihinleri karıştırmak için ne gerekiyorsa onun kullanıldığı bir muhalefet anlayışı var. Türkiye'nin her yerinde adeta bir hastalık gibi bu partilerin teşkilatlarına yayılıyor. Muhalefet edecek argümanları yok. Onların insan odaklı, hizmet odaklı, çözüm odaklı bir siyaset anlayışının olmadığını artık milletimiz çok net görüyor."

-"...işçilerin 13 maaş alacakları vardı"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da vatandaşların yapılan hizmetleri gördüğünü ve bunun da seçim sonuçlarına yansıdığını aktardı.

"Onun için birilerini ilelebet muhalefete mahkum ediyor" diyen Toçoğlu,

"Biz bu belediyeleri teslim aldığımızda belediyelerin hiçbiri çalıştırdıkları işçilerin maaşlarını ödeyemiyorlardı. Sayın Belediye Başkanımız Aziz Duran Adapazarı Belediyesi'ni kazandığında işçilerin tam 13 maaş alacakları vardı. Bütün bunlar unutuldu. Çıta çok yükseldi" ifadelerini kullandı.

Toçoğlu, muhalefetin yaptığı eleştirileri anlamsız bulduğunu belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Sanki hiçbir hizmet olmamış gibi eleştiriler de akla mantığa sığmayan eleştiriler oluyor. Muhalefetin memleketin gelişmesiyle, ilerlemesiyle fazla bir dertleri yok. Öyle olsaydı eğer erken seçim gündemde. Dünyanın hiçbir yerinde ana muhalefet partisi seçimden kaçar mı- Madem iyi çalışmıyoruz, yönetimi devralmak için seçim bir fırsat değil mi- Seçimi öne alalım- Siz de milletimizin önünde çıkın anlatın. Biz belediye başkanıyız. 6 ay daha görev yapma imkanımız varken biz bu fedakarlığı yapıyoruz. Biz hazırız, buyurun diyoruz."

Muhabir: Mehmet Özcan

Yayıncı: Atakan Çelik - SAKARYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Sakarya İl Başkanı Uncuoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement