AK Parti Sarayönü İlçe Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Sarayönü İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Sarayönü İlçe Teşkilatı, 42. İlçe Danışma Meclisi toplantısı, gerçekleştirdi.

18.02.2015 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sarayönü İlçe Teşkilatı, 42. İlçe Danışma Meclisi toplantısı, gerçekleştirdi.

AK Parti Sarayönü İlçe Teşkilat binasında düzenlenen toplantıya, AK Parti Konya İl Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri Vesile Esra Avdur, Suheyla Şahin, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, AK Parti İlçe Başkanı Rıza Demir, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Hasan Topcu, Kadın Kolları Başkanı Zeliha Ceylan, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.

Demir, açılışta yaptığı konuşmada, 7 Haziran'da yapılacak seçimlere değindi. Seçim çalışmalarının başladığını ifade eden Demir, aday adaylık süreciyle ilgili değerlendirmelerde de bulundu.

Herkesin aday olabileceğini vurgulayan Demir, "Mevcut milletvekillerimiz var. Onlar da aday adayı. İnşallah bu aile içinde bu birlik içerisinde bir seçim yapacağız ve bundan sonra yolumuza bu şekilde devam edeceğiz. Bizim bütün arkadaşlarımıza kapımız açık. Teşkilat olarak bütün aday adaylarımızın arkasındayız. Bundan sonraki çalışmalarında da yanlarında olacağız" dedi.

Belediye Başkanı Solak ise seçimlerin önemine değinerek, girilmedik ev, sıkılmadık el, görüşmedik insan kalmamasının gerekliliğine dikkat çekti.

Solak, hedeflediklerine ulaşamadıkları takdirde, eski Türkiye'ye dönülebileceğine işaret ederek, "Bu takdirde, Sarayönü'ne gelecek hizmetler de yarıda kalır, yapılacak hizmetlerin de hiçbirisi yerine oturmaz. Yarın Türkiye'yi yeni Türkiye hedefinden vazgeçirip eski Türkiye'ye döndürenler ne ödenek bulabilirler, ne de geçmişte gibi hizmet edebilirler. Onun için bu yatırımları alabilmek için karıncalar gibi çalışmamız gerekiyor" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Sarayönü İlçe Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement