AK Parti Seyhan İlçede 'ilk' Toplantı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Seyhan İlçede 'ilk' Toplantı

AK Parti Seyhan İlçede \'ilk\' Toplantı

AK Parti Seyhan İlçe Kadın Kolları'nda, kongre sürecinin ardından ilk toplantı yapıldı.

04.01.2012 17:10

AK Parti Seyhan İlçe Kadın Kolları'nda, kongre sürecinin ardından ilk toplantı yapıldı. İlçe Kadın Kolları Başkanı Zuhal Çölkesen başkanlığında yapılan toplantıda yeni dönemde nasıl bir yol izleneceği tartışıldı.

AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen oturuma; İl Başkanı Kamil Yıldırım ve İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse de katılım gösterdi. Geçtiğimiz hafta sonu '3. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı tamamlayan, Seyhan İlçe Kadın Kolları'nda yeni yönetim ilk toplantısını gerçekleştirirken, İlçe Kadın Kolları Başkanı Zuhal Çölkesen, kendilerine güvenenleri mahcup etmeyeceklerini, bu nedenle de çok çalışıp, partiye en iyi hizmeti verebilmenin çaba ve gayreti içinde olacaklarını söyledi. Çölkesen, "Tüm teşkilatlarımızla beraber gönülden çalışarak partimize en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Bize destek olan ve güvenen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti İl Başkanı Kamil Yıldırım ise, Seyhan İlçe Kadın Kolları'nın yeni yönetimine başarı dileklerinde bulunarak, "Yeni seçilen bu yönetiminde AK Partimize güzel hizmetler yapacaklarına inancımız tam" ifadesini kullandı. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse de, parti içinde kadınların rolü ve faktörünün çok önemli olduğunu belirterek, "Yeni Başkanımız Zuhal Çölkesen ve oluşan ekibine görevinde başarılar diliyoruz" ifadesini kullandı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Seyhan İlçede 'ilk' Toplantı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement