AK Parti Uğurludağ'da Seçim Startını Verdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Uğurludağ'da Seçim Startını Verdi

AK Parti Uğurludağ\'da Seçim Startını Verdi

ÇORUM (İHA) – AK Parti Uğurludağ ilçesinde yerel seçim startını verdi.

14.02.2014 19:09

ÇORUM (İHA) – AK Parti Uğurludağ ilçesinde yerel seçim startını verdi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, seçim çalışmaları kapsamında Uğurludağ ilçesini ziyaret etti. İlk olarak AK Parti seçim bürosunu ziyaret eden Ceylan, daha sonra AK Parti Uğurludağ İlçe Başkanı Yakup Torun, AK Parti Uğurludağ Belediye Başkan Adayı Kenan Genç ve partililerle esnaf turu yaptı. Esnafları ve semt pazarını ziyaret eden Ceylan, belediye başkan adayı Kenan Genç'e destek istedi.

Birlik ve beraberlik mesajları veren Ceylan, partililerden seçim sürecinde birbirlerine kenetlenerek nefislerini ayaklar altına almalarını istedi. Diğer seçimlerde kapı kapı dolaştıklarını ve halkla buluştuklarını anlatan Ceylan, bu seçimde de çalmadık kapı, ulaşılmadık insan bırakmayacaklarını dile getirdi.

AK Parti'nin yaptığı tüm hizmetlerde insanı merkeze aldığını dile getiren Ceylan, "'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturuyla yola çıktık. Bugüne kadar kimseyi ötekileştirmedik. Kimseye ayrım yapmadık. Ne aldatan olduk, ne aldanan. İlçeleriyle, köyleriyle Çorum'u bir bütün olarak görüyoruz. Biz milletten aldığımız emanete halel getirmedik. Çorum'u ilçeleriyle birlikte daha güzel yarınlara taşımak için bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

Türkiye'nin Mayıs ayından itibaren zorlu bir sürece girdiğini dile getiren Ceylan, ülke ekonomisinin düzeldiği, ilk kez Türkiye'nin IMF'ye olan borcunun sona erdiğini gören bazı çevrelerin bundan rahatsız olduğunu söyledi. Gezi olaylarıyla başlayan sürecin devamının geleceğini bildiklerini dile getiren Ceylan, 17 Aralık'ta halka yapılan operasyonda tek hedefin Türkiye'de Recep Tayyip Erdoğan'sız bir siyaset oluşturmak olduğunu belirtti.

Ceylan, "Çorum'a hizmet etmek için gece gündüz çalıştık. Kuru gürültüye ve sadece laf üretenlere pabuç bırakmayız" dedi.

UĞURLUDAĞ HİZMETLERİN EN İYİSİNE LAYIK

AK Parti Belediye Başkan adayı Kenan Genç ise, Uğurludağ'ın hizmetlerin en iyisine layık olduğunu söyledi.

Halkın güvenini boşa çıkartmayacağını belirten Genç, "Bugüne kadar ilçemizi daha ileri götürmek adına gece gündüz çalıştık. Bundan sonrada çalışmkaya devam edeceğiz.s hiç kimseyi ayırt etmeden herkesi kucaklayacağız" diye konuştu.

Ziyaretlerde Ceylan ve Genç'e AK Parti Uğurludağ İlçe Başkanı Yakup Torun ile partililer eşlik etti.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün'de partili kadınlarla bir araya gelerek seçim çalışmaları ve izlenecek yol haritası hakkında bilgi verdi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Uğurludağ'da Seçim Startını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement