Ak Partili Gençler, Üniversite Öğrencilerine Bandırma'yı Tanıttı - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Gençler, Üniversite Öğrencilerine Bandırma'yı Tanıttı

Ak Partili Gençler, Üniversite Öğrencilerine Bandırma\'yı Tanıttı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne kayıt yaptırmak için gelen öğrencilere AK Partili gençler açtıkları stant ile ilçeyi tanıttı.

06.09.2013 18:53

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne kayıt yaptırmak için gelen öğrencilere AK Partili gençler açtıkları stant ile ilçeyi tanıttı.

AK Parti İlçe Gençlik Kolları, açtıkları stantla Bandırma İktisadi İdari Bilimler Fakültesi'ne kayıt yaptırmak üzere gelen öğrencileri fakülte girişinde karşılayarak, hem Bandırma'yı tanıtı, hem de kayıt ve barınma konularında rehberlik etti.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları'nın koordinasyonuyla 81 ilde ilk defa geçen sene gerçekleştirilen karşılama günlerinin geleneksel hale getirilmesi kararlaştırıldı. AK Parti Bandırma İlçe Gençlik Kolları yönetimi de alınan bu kararın ardından öğrencileri 'Bandırma'mıza hoşgeldiniz' stantları ile karşıladı.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Bahadır Tuzlu, "Bildiğiniz gibi üniversitemizde kayıt dönemi haftasındayız. Bandırma'ya gelen yeni öğrenci kardeşlerimizi gerek terminalimizde, gerek fakültemizde karşılayarak akıllarına takılan her türlü konuda yardımcı olmaya çalıştık. Öncelikle gelen arkadaşlarımıza Bandırma'yı seçtikleri için teşekkür ediyor, daha sonra Bandırma'yı tanıtan açıklamalarda bulunup, ulaşım ve sosyal hayat hakkında bilgiler veriyoruz. İnşallah yeni gelen öğrenci kardeşlerimiz Bandırma'dan üniversite hayatları boyunca memnun olarak ayrılırlar" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Gençler, Üniversite Öğrencilerine Bandırma'yı Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement