Ak Partili Keleş'e Foça'da Ulema Desteği - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Keleş'e Foça'da Ulema Desteği

Ak Partili Keleş\'e Foça\'da Ulema Desteği

Ak Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ülema, partisinin Foça Belediye Başkan adayı Salih Emrullah Keleş ile birlikte Foça Yeni Bağarası'nda vatandaşlarla buluştu, ev ziyaretleri yaptı.

13.03.2014 12:57

Ak Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ülema, partisinin Foça Belediye Başkan adayı Salih Emrullah Keleş ile birlikte Foça Yeni Bağarası'nda vatandaşlarla buluştu, ev ziyaretleri yaptı.

Çoşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Ulema için mahalle girişinde kurban kesildi. Uluma, Keleş, AK Partli vatandaşlar ve İlçe Başkanı Kadir Özgirgin tarafından karşılandı. Kahvede vatandaşlarla sohbet eden Ulema AK Parti Foça Belediye Başkan Adayı Doktor Salih Emrullah Keleş'e destek için Foça'ya geldiğini vurguladı Ulema; "Foça'ya çok sık gelip gidiyorum Foça ile ile ilgili her konuda problemleri sıkıntıları ve sizlerden gelen istekleri çözüme ulaştırıyoruz, daha önce konuştuğumuz gerçekleşen projeler var. Gölet'imiz bitti. Lise yerimiz hazır. 50 yataklı yeni hastane binamızın temeli bu ay içinde atılacak. Mevcut belediyeler çalışmıyor, polemiğe girmek yerine hizmet üretmeliler. Ülkedeki problemleri çözmek, insanların sorunlarını çözmek, bir nebze azalmasını sağlamak için çalışan tek partinin, AK Parti olduğunu herkes gördü. AK Partili bir belediye ile AK Parti'nin hizmetlerini Foça ile kucaklaştıracağız kaynaştıracağız." dedi.

AK Parti Foça Belediye Başkan Adayı Doktor Salih Emrullah Keleş ise yaptığı konuşmada, AK Parti'nin neferi olduklarını projelerle Foça'nın kaderini değiştireceklerini ifade ederek, "Foça ve Yeni Foça'da yeni tatil köyleri kuracağız, turizme çok önem veriyoruz istihdam yaratacak işler yapacağız. Foça'ya katılan tüm mahallelerin yollarını asfalt yaparak ulaşımı kolaylaştıracağız, kapalı Pazar yerleri oluşturacağız,Foça'nın 26 km olan giriş yolu duble yol olacak. Esnafımıza yakışan sanayi sitesi oluşturacağız. Foça'nın etini sütünü marka yapacağız. Gençlerimize iş sahaları açarak istihdamı artıracağız. Hizmet için varız." dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Keleş'e Foça'da Ulema Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement