Akçaalan Derneği Üyeleri İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Akçaalan Derneği Üyeleri İftarda Buluştu

Akçaalan Derneği Üyeleri İftarda Buluştu

Akçaalan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, iftar yemeğinde buluştu.

09.08.2012 17:21

Akçaalan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, iftar yemeğinde buluştu.

Dernek Başkanı Birol Akdemir ve yönetim kurulu üyeleri, bu seneki iftar yemeğinde farklı bir uygulamaya giderek toplumun birleşmesinden faydalanılarak güncel bir mesele olan deprem konusunda bilgilendirildi.

Akdemir,

İl Sivil Savunma Müdür Vekili Ahmet Ali Artun'a, arama kurtarma uzmanları Ahmet Ayan ve Mehmet Öğlek'e teşekkür ederek, "1970 Gediz depremini yaşamış olan halkımıza deprem öncesi, anı ve sonrası yapılması gerekenler konusunda kısa bir konferans düzenledik. Kısa adı TRAC olan Telsiz ve Radyo Amatörleri Cemiyeti Kütahya Şubesi Eski Başkanı Murat Gündüz ile yeni Başkan Erol Akın ve yönetim kurulu üyesi Halil Yıldırım'ın katılımları ile doğal afet ve kazalarda tüm iletişim sistemleri sustuğunu anda TRAC üyelerinin Devlet kurumları ile koordineli çalışılarak, gerek Simav depreminde gerekse 2008 yılından Meydana gelen tren kazasında, Amatör Telsizler ile sağladıkları iletişim konusunda bilgilendirildik" dedi.

Akçaalan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeğine, Akçaalan Belediye Başkanı Mehmet Ali Acar, Başkan Yardıncısı Mehmet Güvendik, dernek yöneticileri ve Akçaalanlılar katıldı.

(EFE)

09.08.2012 15: 31: 26

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçaalan Derneği Üyeleri İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement