Akçadağ'da Evlerinde Ölü Bulunan Çift - Son Dakika
Son Dakika Logo

Akçadağ'da Evlerinde Ölü Bulunan Çift

01.05.2012 15:00

Akçadağ ilçesinde evlerinde ölü bulunan çift, toprağa verildi.

Akçadağ ilçesinde evlerinde ölü bulunan çift, toprağa verildi.

Kemal (38) ve Sibel Erçin (36) çiftinin cenazeleri, Malatya Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak Hançerli köyüne getirildi. Köyde kılınan cenaze namazının ardından çift, çocukları ve yakınlarının katımıyla köy mezarlığında defnedildi.

Bu arada, Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemede, Sibel Erçin'in vücudunda 3, Kemal Erçin'de ise 1 kurşun yarası olduğu belirlendi. Kemal Erçin'in, eşine silahla 3 el ateş ettikten sonra yaşamına son verdiği öne sürüldü.

Antalya'dan bir gün önce köye geldikleri belirtilen çiftin, 17 ve 12 yaşındaki 2 çocuğunun olay günü Antalya'da akrabalarının yanında bulunduğu öğrenildi.

Akçadağ ilçesine bağlı Hançerli köyünde yaşayan Kemal ve Sibel Erçin, dün akrabaları tarafından evlerinde ölü bulunmuştu.

- MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akçadağ'da Evlerinde Ölü Bulunan Çift - Son Dakika


Advertisement