Akçakoca'da Soma İçin Sessiz Yürüyüş - Son Dakika
Yerel

Akçakoca'da Soma İçin Sessiz Yürüyüş

Akçakoca\'da Soma İçin Sessiz Yürüyüş

DÜZCE (İHA) – Düzce’nin Akçakoca ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından Soma’daki maden kazasında hayatını kaybeden işçiler için sessiz yürüyüş düzenlendi.

25.05.2014 19:48

DÜZCE (İHA) – Düzce'nin Akçakoca ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından Soma'daki maden kazasında hayatını kaybeden işçiler için sessiz yürüyüş düzenlendi.

Akçakoca Cuhallı Çarşısı'ndan merkez çarşısına 1 kilometre kadar gerçekleşen yürüyüşte güvenlik önlemleri alındı. Sesiz yürüyüşe MHP Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı. Merkez çarşısı Anıt Pakt'ta son bulan yürüyüşte MHP adına bir açıklama yapan Çağatay Çakır, "Sağduyulu, vicdan sahibi arkadaşlarımız Soma faciasında hayatını kaybedenler için tek yürek oluyoruz. Her şeye rağmen dimdik ayakta durabilen sizler oldukça bu milletin insanlık onuru ayaklar altına alınmayacaktır. Birilerine sermaye olmayacağız ve hiçbir vatandaşımızın canı pahasına köle olmasına izin vermeyeceğiz. Birileri biraz daha fazla kar etsin diye insanlarımız ölüm tehlikesi ile yüz yüze bırakılmasına izin vermeyeceğiz. Bu ülkede işçiler ölmesin diye alınan önlemler maalesef alınmamaktadır. Soma'da yaşana olay kaza ya da kader değildi. Soma'da yaşanan olay insan yaşamını hiçe saymaktır. Felakettir, faciadır" dedi.

Yürüyüş açıklamanın ardından sessizce son buldu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakoca'da Soma İçin Sessiz Yürüyüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement