Akhisar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün düzenlediği "Kadın Çiftçiler Yarışıyor İlçe Yarışması" ilçe müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.
Akhisar'ın köy ve beldelerinden 17 kadın çiftçinin katımıyla yapılan yazılı sınavda Sazoba köyünden Zühal Göztepe, birinci oldu.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Mehmet Akif Şenyürek, kadın çiftçilerin kendilerine güven duygularını geliştirmek, girişimcilik ruhunu arttırmak amacıyla düzenlenen yarışmaya katılımın pher sene arttığını belirtti.
Şenyürek, yarışmada birinci seçilen Boztepe'nin Akhisar'ı Manisa il yarışmasında temsil edeceğini belirtti.
İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Akif Şenyürek, Zühal Göztepe'ye tarımla ilgili kitap serisi, Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa ise çeyrek altın hediye etti.
Muhabir: Mustafa Özdemir
Yayıncı: Tolga Albay - MANİSA
Son Dakika › Yerel › Akhisar'da Kadın Çiftçiler Yarıştı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.