Akhisar'da Toplu Nikah - Son Dakika
Yerel

Akhisar'da Toplu Nikah

Akhisar\'da Toplu Nikah

Akhisar Kaymakamlığı ve Akhisar Belediyesi öncülüğünde oluşturulan 'Umutlar Çiçek Açsın' projesi kapsamında çoğu roman vatandaşlarından oluşan Akhisarlı 27 çifte toplu nikah töreni yapıldı.

08.06.2013 17:53

Akhisar Kaymakamlığı ve Akhisar Belediyesi öncülüğünde oluşturulan 'Umutlar Çiçek Açsın' projesi kapsamında çoğu roman vatandaşlarından oluşan Akhisarlı 27 çifte toplu nikah töreni yapıldı.

Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet Büyük Salon'da gerçekleştirilen toplu nikahları Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı kıyarken, şahitliklerini DE AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ve Akhisar Kaymakamı Kamil Köten yaptı.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı; "Nikah demek aile demek, bizim de en büyük zenginliğimizin temel taşı ailedir. Hepiniz cıvıl cıvıl ve pırıl pırıl insanlarsınız, büyük bir neşe içerisinde hayatın güzelliklerini bize de gösteren insanlarsınız. Ben bu açıdan sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hayat neşeniz bizlere de hayat veriyor, nikahını kıyacağımız kardeşlerimize Allah mutluluklar versin" dedi.

Projenin amacını açıklayan Kaymakam Kamil Köten, "Ülkemizde başlayan, sayın valimizin devam ettirdiği ve ilçemizde Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı işbirliği ile sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğümüzün yürüttüğü bir projedir. Bu projenin amacı insanımızın her birinin hangi ekonomik koşullarda olursa olsun, Allah'ın yarattığı en değerli varlık olduğunu sizlere yaşatabilmek ve hissettirebilmektir. Tabi ki sizler evlisiniz ama hukuken hala evli görünmüyordunuz, çocuklarınız hukuken evlilik dışı olan çocuklar gibi görünüyordu. Bunlar hem sizler hem de sizler için yapacağınız işlemlerde sorunlar yaratıyordu. İşte bu sorunları önlemek, hem de bu mutlu olan evliliklerinizi daha da taçlandırmak amacıyla bu projeyi yürütüyoruz. Ama bu organizasyonu özellikle belediye başkanımız tamamen kendisi üstlenmiştir ve bu konuda kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Sosyal hizmetler müdürlüğümüz gereken desteği verdi, Sosyal yardımlaşma vakfımız sizlere çam sakızı çoban armağanı hediyeler hazırladı. Tüm çiftlerimize mutluluklar diliyorum" dedi.

Nikah töreni sonrası konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir de, "Genel başkanımız ve Başbakanımızın yaptığı tavsiyeden yola çıkarak en az 3 çocuk diyoruz, 3 çocuğu olana da en az 5 çocuk diyoruz. Allah hayırlı evlatlar versin, bugün çok güzel ve mutlu bir gün geçiriyoruz ve birlik beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlerin heveslerini bugün burada bir kez daha kursaklarında bıraktık ve hepinize tek tek teşekkür ediyor saygılar sunuyorum" diye konuştu.

Törene AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Kaymakam Kamil Köten, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcısı Ömer İşçi ve Latif Çakmak, ATSO Başkanı Abdurrahman Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, CHP İlçe Başkanı Vehbi Bakırlıoğlu, Aile ve sosyal Politikalar İlçe Müdürü Suudi Arslan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur ve bir çok vatandaş katıldı. Katılımcılar Program sonrası Popstar Emre'nin şarkıları ile unutulmaz bir gün yaşadı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akhisar'da Toplu Nikah - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement