Akm'de Kahkaha Tufanı - Son Dakika
Yerel

Akm'de Kahkaha Tufanı

Akm\'de Kahkaha Tufanı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında İstanbul Şehir Tiyatroları tarafından sahnelenen ‘Sirke Tadında Böğürtlen Reçeli’ isimli oyun, AKM Tiyatro sahnesinde Sakaryalılara kahkaha dolu bir gece yaşattı.

11.12.2013 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında İstanbul Şehir Tiyatroları tarafından sahnelenen 'Sirke Tadında Böğürtlen Reçeli' isimli oyun, AKM Tiyatro sahnesinde Sakaryalılara kahkaha dolu bir gece yaşattı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri, tüm hızıyla devam ediyor. Mehmet Çebi'nin koleksiyonunda yer alan Hilye-i Şerif Seçkisi eserlerden oluşan "Hilye-i Nebevi" sergisi açılışı ile başlayan; konserden konferansa, söyleşi ve sinema gösterimlerine kadar birçok programı Sakaryalılarla buluşturan Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri, Tiyatro Buluşmaları ile devam etti.

Adapazarı Kültür Merkezi Tiyatro Sahnesi'nde düzenlenen etkinlikte, İstanbul Şehir Tiyatroları'nın sahnelediği 'Sirke Tadında Böğürtlen Reçeli' isimli oyun, Sakaryalılarla buluştu. Kadir Bozkurt'un yazdığı, Zuhal Ergen'in yönettiği iki perdelik oyunda; Bensu Orhunöz, Mert Tanık'ın performansları göz doldurdu. Bir ülkede yaşanan siyasal ve toplumsal değişimler, evlilikleri boyunca bu sürece şahit olarak ölümle şakalaşan yaşlı bir çiftin ilişkisi çerçevesinde mizahi bir dille aktaran oyun, seyirciler tarafından ilgiyle izlendi. Sakaryalıların yoğun ilgi gösterdiği, adeta kahkaha tufanının yaşandığı gece sonrası misafirler, güzel bir oyun izlemenin mutluluğu ile salondan ayrıldı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akm'de Kahkaha Tufanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement