Akyazı'da "Kardeş Okul Projesi" - Son Dakika
Yerel

Akyazı'da "Kardeş Okul Projesi"

Akyazı Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Anadolu Lisesi öğrencileri, Akyazı Topağaç Köyü İlköğretim Okulunu kardeş okul seçti.

03.01.2012 15:28

Akyazı Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Anadolu Lisesi öğrencileri, Akyazı Topağaç Köyü İlköğretim Okulunu kardeş okul seçti.

Milli Eğitim Müdürlüğünce desteklenen "Kardeş Okul Projesi" kapsamında, lise ve ilköğretim okulu öğrencileri okullar arası işbirliğinde bulunacak.

Topağaç Köyü İlköğretim Okulunu ziyaret eden Akyazı Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Anadolu Lisesi Müdürü Eşref Başer, burada yaptığı konuşmada, her yılın ocak ayında başka bir okulu kardeş okul ilan ederek, okullar arası işbirliği ve kaynaşmayı amaçladıklarını söyledi.

Başer, bu yıl ilk olarak Akyazı Topağaç İlköğretim Okulunu kardeş okul seçtiklerini belirterek, "Öğrencilerimizle okul yönetimi ve okul aile birliği yönetim kurulu üyeleri ile ziyarette bulunduk. Bu proje kapsamında çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Ziyarette lisenin son sınıf öğrencileri, 220 ilköğretim okulu öğrencisiyle yüz yüze görüşerek başarılı olmanın yollarını anlattı ve çeşitli hediyeler verdi.

İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Aygün, kardeş okul seçilmelerinin kendilerini onurlandırdığını belirtti.

- SAKARYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akyazı'da 'Kardeş Okul Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement