Ali Şenozan Coşturdu - Son Dakika
Yerel

Ali Şenozan Coşturdu

Ali Şenozan Coşturdu

Mustafa Kemal Atatürk'ün Adana'ya gelişinin 89.yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi'nce düzenlenen organizasyonda, ünlü bestekar ve sanatçı Ali Şenozan yönetimindeki konservatuar sanatçıları konuklara müzik ziyafeti çekti.

16.03.2012 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mustafa Kemal Atatürk'ün Adana'ya gelişinin 89. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi'nce düzenlenen organizasyonda, ünlü bestekar ve sanatçı Ali Şenozan yönetimindeki konservatuar sanatçıları konuklara müzik ziyafeti çekti.

Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda gerçekleşecek konsere Vali Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve eşi Serpil Aldırmaz, Adana Bölge İdare Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Remziye Ebrahimisadr, Altın Koza Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güleç ile müzikseverler katıldı.

Ünlü bestekar ve sanatçı Ali Şenozan'ın yönettiği konserde, konservatuar sanatçıları Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği şarkıların yanısıra, unutulmayan sanat müziği eserlerini de seslendirdi.

Konser sonrası Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, ünlü bestekar ve sanatçı Ali Şenozan'a çiçek vererek teşekkür etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ali Şenozan Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement