Altıeylül Belediyesi Kent Konseyi Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Altıeylül Belediyesi Kent Konseyi Kuruldu

Altıeylül Belediyesi Kent Konseyi Kuruldu

Altıeylül Belediyesi Kent Konseyi kuruldu.

30.11.2015 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altıeylül Belediyesi Kent Konseyi kuruldu. Gerçekleştirilen ilk toplantı sonucunda Kent Konseyi Başkanı Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özen olurken, 3 kişilik divan kurulu ve 7 kişilik yürütme kurulu oluşturuldu. Genel Sekreter Altıeylül Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Mustafa Aydoğdu oldu.

Altıeylül Belediyesi'nde Kent Konseyi ilk toplantısını yaparak kuruluşunu gerçekleştirdi. Belediye 7. Katında bulunan Belediye Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya katılım yoğundu. Üniversite, Milli Eğitim, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Müftülük, Sivil Toplum Örgütleri başkanları ile muhtarların katıldığı toplantıda Başkan Zekai Kafaoğlu konuklarla tek tek selamlaştı. Toplantıya katılanların kendilerini tanıtmasının ardından Divan Başkanı ve 2 katip üye seçildi. Yapılan oylamada Kent Konseyi Divan Başkanı Balıkesir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Ergün Demir olurken, katipleri BAİKAD Başkanı Nurbin Tüfekçioğlu ve Altıeylül İlçe Müftüsü İbrahim Türedioğlu oldu.

Dana sonra ise 7 kişiden oluşan Kent Konseyi Yürütme Kurulu seçildi. Yürütme Kurulunda şu isimler yer alıyor: "Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik, Altıeylül Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Akan, Balıkesir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç.Dr. İbrahim Aydın, Şoförler Odası Başkan Vekili Nevzat Güneş, MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Abdullah Altıntaş, Altıeylül Hayat Ağacı Derneği Başkanı Uğur Babur ile Sütlüce Mahallesi Muhtarı Bahriye Kofuoğlu"

Kent Konseyi Başkanı Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özen olurken, Genel Sekreter de Altıeylül Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Mustafa Aydoğdu oldu.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Kent Konseyi ile ilgili olarak, "Bir olmak, beraber olmak, kolektif aklı kullanmak ve istişare etmek bizim kültürümüzde var olan en önemli değerlerimizden birisi. Ancak her geçen gün bencilleşiyoruz. Ben mantığı ile hareket edip, her şeyin doğrusunu ben bilirim, en iyi ben yaparım anlayışı ile hareket günümüzün hastalığı. 20 aydan bu yana ben bunu görüyorum. Beşikten mezara kadar ilim var, öğrenme var; herkesten öğrenme var, çocuklardan ve yaşlılardan öğrenecek şeyler var. Kent Konseyi de her kesimden insanın bir araya gelerek ilçenin gelişmesi, insanların refah ve mutluluk içinde yaşaması noktasında kuruluyor. Altıeylül İlçesi olarak insanı yaşat ki devlet yaşasın düsturu ile, Mutlu İnsanlar Şehri Altıeylül sloganı ile yola çıktık. Merkezi yönetim, Sivil Toplum Örgütleri, muhtarlarımız, üniversitemiz ile istişare ederek şehrimizi yönetiyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altıeylül Belediyesi Kent Konseyi Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement