Altso'da Müşterek Komiteler ve Stratejik Planlama Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Altso'da Müşterek Komiteler ve Stratejik Planlama Toplantısı

Altso\'da Müşterek Komiteler ve Stratejik Planlama Toplantısı

ALTSO Başkanı Şahin: "ALTSO sahip olduğu vizyonu ve gücü ile Alanya'nın en önemli sivil toplum kuruluşu ve en önemli meslek örgütü olarak sadece kentin sakini olmak zihniyetinde olmayacak, bu gücü ilçemizin gelişimi için kullanacak"

05.10.2013 19:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, " ALTSO sahip olduğu vizyonu ve gücü ile Alanya'nın en önemli sivil toplum kuruluşu ve en önemli meslek örgütü olarak sadece kentin sakini olmak zihniyetinde olmayacak, bu gücü ilçemizin gelişimi için kullanacak" dedi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) tarafından Doğanay Otel'de müşterek komiteler ve stratejik planlama toplantısı gerçekleştirildi.

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, yaptığı konuşmada, göreve geldikleri günden bu yana yönetim kurulu olarak yaptıkları çalışmalardan söz etti. Koltuktan güç alan değil, koltuğa güç veren bir yönetim anlayışı benimsediklerini belirten Şahin, bulundukları yerde hiçbir adaletsizliğin olmayacağını, kurumun itibarının her zaman en üst düzeyde gerçekleşeceğini vurguladı.

Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Nasıl bir insan için itibar canını ortaya koyacak bir olgu ise ALTSO'nun itibarı da bizim için aynı değerdedir. Biz de üyelerimizin saygınlığı ve itibarını kendi itibarımız gibi görürüz. Bu nedenledir ki ALTSO sahip olduğu vizyonu ve gücü ile Alanya'nın en önemli sivil toplum kuruluşu ve en önemli meslek örgütü olarak sadece kentin sakini olmak zihniyetinde olmayacak, bu gücü ilçemizin gelişimi için kullanacak."

Yaptıkları her çalışmada yönetim kurulu ve meclis üyelerinin bazen manevi ve bazen de maddi destekleriyle odayı yönetmeye gayret ettiklerine değinen Şahin, başta komite üyeleri olmak üzere tüm üyelerden aldıkları yoğun talep üzerine oda logosunda öze dönüş yaptıklarını söyledi. Şahin, "Öze dönmemizin sebebi her gelen yönetimin logo değişikliği yapmasının önünü de tıkamaktır. Odamızı en iyi biçimde temsil etmiş ve 18 yıl kullanılan logomuz ilçemizi de en iyi şekilde tarif etmektedir" diye konuştu.

Müşterek komiteler toplantısının ardından moderatörlüğünü Akdeniz Üniversitesi Alanya İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Engin Üngüren'in yaptığı ALTSO'nun gelecek 4 yıllık çalışma planlamasını içeren Stratejik Planlama Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda elde edilecek verilerin derlenerek rapor haline getirileceğini söyleyen Üngüren, yapılacak çalıştayda herkesin fikrinin kendileri için çok büyük önem taşıyacağını ve değerlendirmeye alınacağını kaydetti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Altso'da Müşterek Komiteler ve Stratejik Planlama Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement