Altso Seçim'lerine Doğru - Son Dakika
Yerel

Altso Seçim'lerine Doğru

Altso Seçim\'lerine Doğru

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde 8 Haziran'da gerçekleşecek olan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) başkanlık adayı Mehmet Şahin çalışmalarına devam ediyor.adaylarından Mehmet Şahin ve ekibinin çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

04.06.2013 12:59

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde 8 Haziran'da gerçekleşecek olan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) başkanlık adayı Mehmet Şahin çalışmalarına devam ediyor.

Alanya'da 8 Haziran'da gerçekleşecek ALTSO başkanlık seçimine sayılı günler kala başkan

adaylarından Mehmet Şahin ve ekibinin çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Şahin, esnaf ziyaretlerine devam ederken, bir yandan da Otogar yakınındaki seçim ofisinde, projelerini değerlendiriyor, ziyaretçilerini ağırlıyor. Mehmet Şahin'in ekibinde ise Alanya Ticaretine yön veren isimler yer alıyor. Mehmet Şahin'in yönetim kurulu listesinde yer alan Alanyalı işadamları Haluk Doğan, Raşit Sadullahoğlu, Ahmet Özlü,

Ahmet Paşaoğlu, Osman Özçelik,

Mustafa Guzyaka, Aycan Fenercioğlu ile

Hatice Ünsal, ALTSO başkan adayı Mehmet Şahin'nin esnafı en güzel şekilde temsil edeceğini savundu.

ALTSO SİYASALLAŞMAYACAK

ALTSO başkan adayı Mehmet Şahin ise, kendisine verilen destekten dolayı gurur duyduğunu belirterek, "Bize teveccü gösteren dostlarımıza öncelikle teşekkür ediyorum. Her kesimden, her siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinden burada dostlarımız yer alıyor. Başından beri dediğimiz gibi, Allah izin verir de projelerimiz gerçekleşirse, asla Alanya Ticaret ve Sanayi Odasını siyasallaştırmayacağız. Bununda meyvelerini gördüğünüz gibi şu anda almaktayız. Bizi ziyaret eden ve bizleri her daim destekleyen başta esnaflar kardeşlerim olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altso Seçim'lerine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement