"Anadolu'da Keçe" Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

"Anadolu'da Keçe" Sergisi Açıldı

"Anadolu\'da Keçe" Sergisi Açıldı

Kızılcahamam Belediyesi ve keçe ustası, Selçuk Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Görevlisi H.Nurgül Begiç tarafından hazırlanan "Anadolu'da Keçe" konulu sergi açıldı.

21.06.2013 12:39

Kızılcahamam Belediyesi ve keçe ustası, Selçuk Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Görevlisi H. Nurgül Begiç tarafından hazırlanan "Anadolu'da Keçe" konulu sergi açıldı.

Halk Eğitim Merkezi Sergi Salonu'nda açılan sergiye Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit, Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Milli Eğitim Müdürü Ekrem Demirtaş, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Özgören, kamu kurum kuruluşları müdürleri, Halk Eğitimi Merkezi yöneticileri ve öğretmenleri katıldı. Kızılcahamam Belediyesi ve H. Nurgül Begiç tarafından organize edilen "Anadolu'da Keçe" konulu serginin açılışında konuşan Belediye Başkanı Ünal, "Nurgül Hocamız Türkiye'nin ilk bayan keçe ustası olması ve hemşehrimiz olması nedeniyle ilçemizde böylesine güzel bir serginin yapılmasında yardımcı olduk. Şimdiye kadar dünyanın çeşitli yerlerinde sergi açan ve keçe konusunda çeşitli ülkelerde konferans veren H. Nurgül Begiç Hocamıza yapmış olduğu bu güzel çalışmadan dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarının devamını diliyoruz. Bu vesileyle tüm Kızılcahamam halkımızı ve misafirlerimizi Anadolu'da Keçe sergimize davet ediyorum" dedi.

Serginin 3 Temmuz 2013 tarihine kadar devam edeceği belirtildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Anadolu'da Keçe' Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement