Analigin Yıldız Judocuları - Son Dakika
Yerel

Analigin Yıldız Judocuları

Analigin Yıldız Judocuları

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yıldızlar Judo takımı Samsun’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi final müsabakalarında bayanlarda ikinci, erkeklerde üçüncü olarak gurur kaynağı olmaya devam etti.

17.05.2014 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yıldızlar Judo takımı Samsun'da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi final müsabakalarında bayanlarda ikinci, erkeklerde üçüncü olarak gurur kaynağı olmaya devam etti.

Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızları Türkiye Judo Şampiyonası Finalleri 10-11 Mayıs 2014 tarihlerinde Samsun'da yapıldı. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo takımı yapılan müsabakalarda topladığı puanlarla bayanlarda 2. erkeklerde ise 3. Oldu.

Anadolu Yıldızlar Ligi final müsabakalarında 38 kiloda Berkant Bedir ikinci, 42 kiloda Berkan Işıldar birinci, 55 kiloda Bedirhan Bediz üçüncü, 32 kiloda Duru Yaman üçüncü, 36 kiloda Merve Apaydın birinci, 57 kiloda Melike Çakır üçüncü, 63 kiloda Merve Kahraman ikinci ve +63 kiloda Sevda Taşlı ikinci olarak Düzce'yi başarılı bir şekilde temsil etti.

Judo İl Temsilcisi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Antrenörü Ayhan Alayıldız, çalışmalarının karşılığını turnuvalarda aldıklarını belirterek, "Bakanlığımız bu sene ilk defa Anadolu Yıldızlar Ligi projesini sundu. Biz de katılığımız tüm Analig müsabakalarında aynı ciddiyetle savaştık ve ilimizin adını bir kez daha duyurduk" ifadelerinde bulundu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Analigin Yıldız Judocuları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement