Anasınıfı Öğretmeninden Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Anasınıfı Öğretmeninden Örnek Davranış

Malazgirt Atatürk İlkokulu Öğretmeni Rabia Kübra Türkyılmaz, başlattığı kampanyayla anasınıfının eşyalarını yeniledi.

25.02.2015 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malazgirt Atatürk İlkokulu Öğretmeni Rabia Kübra Türkyılmaz, başlattığı kampanyayla anasınıfının eşyalarını yeniledi.

Geçen yıl ücretli öğretmenlik yaptığı İstanbul Başakşehir Akşemsettin Ortaokulu Anasınıfındaki öğretmen arkadaşlarıyla irtibata geçen Türkyılmaz'ın girişimleriyle başlatılan kampanya kapsamında, İstanbul Başakşehir Akşemsettin Ortaokulu öğretmen ve idarecileri tarafından oyuncak, giyim malzemeleri, boyama ve hikaye kitaplarından oluşan 15 koli yardım malzemesi ilçeye gönderildi.

Yardım malzemelerini teslim alan Rabia Kübra Türkyılmaz, yaptığı açıklamada, öğrenciler ve sınıf için olanaklarını kullanarak kampanya düzenlediğini ifade etti.

Türkyılmaz, şunları aktardı:

"Kitaplığımız vardı ama kitaplarımız yetersizdi. Anasınıflarımız var ama çocuklarımızın gelişimlerine katkıda bulunacak oyuncaklar, malzemeler, boyama kitapları yoktu. Bu ihtiyaçları, Başakşehir Akşemsettin Ortaokulu öğretmen arkadaşlarıma ve idarecilerine anlattım. Onlarda bir kampanya başlatarak bizlere oyuncak, giyim malzemeleri, boyama ve hikaye kitaplarından oluşan 15 koli yardım malzemesi gönderdi. Babam da arkadaşları vasıtasıyla bizlere halı yolladı. Bende ilk maaşımla perde, lego ve oyuncaklar aldım. Okul idaresi bana bu kampanyayı gerçekleştirmemde çok yardımcı oldu. Bu kampanyaya destek veren herkese teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Anasınıfı Öğretmeninden Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement