Ankara'daki Boks Müsabakalarda 1 Birincilik ve 4 İkincilik - Son Dakika
Yerel

Ankara'daki Boks Müsabakalarda 1 Birincilik ve 4 İkincilik

Ankara\'daki Boks Müsabakalarda 1 Birincilik ve 4 İkincilik

Boks Ankara Geleneksel İl Müdürlüğü Kupası müsabakalarında, Kütahya bölgesi sporcularının 1 birincilik 4 ikincilik başarısı elde ettikleri bildirildi.

03.12.2015 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boks Ankara Geleneksel İl Müdürlüğü Kupası müsabakalarında, Kütahya bölgesi sporcularının 1 birincilik 4 ikincilik başarısı elde ettikleri bildirildi.

Müsabakalarda 41,5 kiloda ikinciliği Tolunay Gemici, 52 kiloda ikinciliği Recep Kızılarslan, 60 kiloda ikinciliği Mustafa Can Demirci, 52 kiloda 1998 doğumlular kategorisinde ikinciliği Ziya Sarı ve 54 kiloda da birinciliği İlknur Gedik'in elde ettiği belirtildi.

Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Antrenörümüz Kadri Kordel sporcularımızın Türkiye Şampiyonaları öncesi yapmış oldukları bu müsabakalar ile daha tecrübeli hale gelmeleri açısından turnuvanın sporcularımız için çok faydalı geçtiğini belirtti. Bize desteklerini esirgemeyen İl Müdürümüz Sadık Ölçen'e, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu'na ve bu müsabakaya katılmamızı sağlayan, maddi ve manevi destek veren Boks İl Temsilcimiz TMSF Yönetim Kurulu üyesi Bilal Cicavoğlu'na teşekkür ederiz" denildi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankara'daki Boks Müsabakalarda 1 Birincilik ve 4 İkincilik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement